Projektörer till Eltel i Göteborg

Projektörer till Eltel i Göteborg

Vi söker Projektörer till Eltel i Göteborg. Är du personen vi söker?

Vi söker Projektörer till vårt affärsområde Communication Build. Vårt affärsområde Communication Build ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila telenätet samt datanätet. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Eltel söker nu dig som vill vara med och jobba i vårt projektörsteam i Göteborg. Vi är ett härligt team som är lättsamma, ställer upp för varandra och har en härlig energi och sammanhållning. Som Projektör erbjuds du en utmanande roll där du driver projekten från start till mål.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektör hos oss arbetar du med telenätet och dess uppbyggnad. Du arbetar med helheten från projektens början och hela vägen till avslutningsskedet. Du ansvarar även för att upprätta handlingar inom alla delar. Du ansvarar för att driva hela projekteringsprocessen, vilket innebär operativ projektering, kostnads- och vinstberäkning, upprätta arbetshandlingar, materielbeställningar och tidsplaner, samt ha hand om kontakter gentemot entreprenörer och externa kunder.

Du hanterar
 • Underentreprenörer
 • Har kontakt med slutkunder och beställare
 • Intern kommunikation med kollegor, produktionsplanerare och tekniker
 • Fullständigt ekonomisk ansvar för projekten
Vem är du

Följande meriter och kvalifikationer är viktiga för att du ska lyckas i rollen som Projektör hos oss
 • Kunna hålla högt tempo
 • Gymnasiekompetens eller liknande, gärna med teknisk eller ekonomisk utbildning
 • Ekonomisk förståelse
 • Ansvarstagande person
 • God social förmåga
 • Flytande svenska & engelska
 • B-körkort
Som person är du ansvarstagande, noggrann, engagerad, stresstålig, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Lätt för att ta initiativ och en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra. Du är serviceinriktad och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Rollen innebär kontorsuppgifter motsvarande ca 90% av din tid.

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 28 februari, 2019. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamledare Ramis Vanderveld, tfn 0767 – 985626.

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 10 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss doers. Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för doers som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.