Fibertekniniker till Göteborg

Fibertekniniker till Göteborg

Vi söker Fibertekniker till Göteborg

Fibertekniker till affärsområde Fixed Communication Distrikt Väst

Vi ska tillsammans leverera den bästa kundupplevelsen i branschen - till våra kunder och deras kunder!

Eltel Networks expanderar på den svenska marknaden och behöver därför förstärkning av fler duktiga och engagerade medarbetare. Vi söker nu erfarna tekniker, med inriktning fiberbyggnation till vår verksamhet i Göteborg.

Välkommen med din ansökan om:

 • Du har minst 1-års erfarenhet av arbete med fiberinstallationer eller elinstallationer

 • Du behärskar svenska i tal och skrift

 • Du har körkort med minst behörighet B

 • Du är noggrann, intresserad av utmaningar och beredd att jobba inom olika teknikområden

 • Du är flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör dina arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt

 • Du har gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande

 • Du vill arbeta på ett företag där du har goda möjligheter att påverka din egen utveckling och samtidigt medverka till att bygga ett framgångsrikt team

Vi ser gärna att samtliga medlemmar i teamet har erfarenheter av:
 • Arbete ute i fält som fibertekniker
 • Arbete med kundinstallationer/montering
 • Fibersvetsning
 • Mätning av fiber med hjälp av OTDR-instrument
 • Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema / Nice
 • Framtagning av skarvschematik
 • Lättare Projektering – Fastighetsnät.
 • Bygga Fastighetsnät
Vi är ett team om ca 95 personer, varav 45 anläggnings- och fastighetsnätstekniker. Att arbeta som fibertekniker på teamet innebär bl.a. att du skarvar och terminerar optisk fiber i våra kunders nät. Miljön du arbetar i karaktäriseras av flexibilitet, samarbetsförmåga, problemlösning och entreprenörskap. Vi arbetar mot ett digitalt arbetssätt, ditt främsta verktyg för intern kommunikation sker via platta/telefon.

Det är meriterande om du är certifierad och har kännedom om telenätets och/eller fibernätets uppbyggnad, erfarenhet av anläggnings-entreprenadverksamhet. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare kopparerfarenhet.

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Vi värdesätter noggrannhet, struktur och organisationsförmåga högt. Du vill vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet!

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdagen är 15 september. Urval och intervjuer kan komma att utföras löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, dock tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och eftersträvar mångfald.

Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamledare Carina Fahlgren eller Teamledare Eva Johansson på mail carina.fahlgren@eltelnetworks.se eller eva.x.johansson@eltelnetworks.se

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Carina Fahlgren
Telefon 072-709 72 53
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss "doers"

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för "doers" som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.