Entreprenadkontrollant till Eltel i Göteborg

Entreprenadkontrollant till Eltel i Göteborg

Vi söker en Entreprenadkontrollant med fokus på att Rita TA-planer till Eltel i Göteborg

Är du personen vi söker?

Vi söker en Entreprenadkontrollant med fokus på att Rita TA-planer till vårt affärsområde Communication Build.

Vårt affärsområde Communication Build ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Enheten i Göteborg består av ca 100 medarbetare som arbetar med att både bygga nya samt uppdatera befintliga fiber- och kopparnät. Uppdragen spänner sig från stora nyproduktionsprojekt som sträcker sig över flera månader till mindre leveranser av löpande karaktär.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar i en grupp om ca 6 personer som gemensamt driver och säkerställer arbetet kring våra markarbeten. Vi arbetar bland annat med att planera underentreprenörer på grävarbeten, hålla byggmöten, hantera avtalsfrågor, stötta projektörer och tekniker inom området, utföra kontroller på fält, hantera tillstånd och rita trafikanordningsplaner.

Din huvuduppgift kommer att vara att rita trafikanordningsplaner (TA-plan). TA-planen innehåller fakta om ett vägarbete och hur det ska märkas ut. Syftet med TA-planen är att skapa en säker arbetsplats för personal och trafikanter. För att lyckas i din roll krävs det att du har god datorvana och kan föra dialoger med kollegor såväl som med Göteborgs Stad och övriga kommuner. Du arbetar mycket administrativt, men fältbesök förekommer om du exempelvis behöver undersöka närmare hur ett vägområde ser ut.

Vem är du:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du handlingskraftig, flexibel, prestigelös och trivs i situationer där problemlösning är en naturlig del av jobbet. I denna roll möter du människor i varierade roller och en av nycklarna till framgång är god samarbetsförmåga. Du har:
  • 3-årigt gymnasium med teknisk inriktning eller motsvarande
  • God datorvana
  • Goda kunskaper inom svenska
  • B-körkort
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av arbete på väg
  • Utbildningsbevis Arbete på väg nivå 1-3
  • Bra kunskaper i CAD program

Ansökan och frågor


Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en 100% tjänst, vissstidsanställning på ett år. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamledare Kim Lilja på tfn: 0725-378119 eller maila, kim.lilja@eltelnetworks.se

För fackliga frågor kan du kontakta: SEKO Jonny Andersson tel 070-837 80 36, Unionen Mats Johansson tel 070-536 72 04, SACO Krister Andersson 070-585 61 22.

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss doers. Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för doers som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.