Teamchef/interimskonsult till produktionsledningen på Eltel (vik.)

Teamchef/interimskonsult till produktionsledningen på Eltel (vik.)

Nu söker vi en engagerad och strukturerad ledare till en spännande tjänst som teamchef för vår kunds produktionskoordinering i Göteborg. Har du erfarenhet av utvecklingsarbete och tycker om att fokusera på medarbetaren i en prestationsmiljö? Då kan du vara den vi söker!

Om bolaget

Eltel är ett bolag som är verksamt inom tekniska tjänster för infrastruktur. Med över 8000 anställda, huvudkontor i Stockholm och en omsättning på 1,3 miljarder euro är bolaget ledande i Nordeuropa.

Om tjänsten

Som teamchef ansvarar du för att leda, planera och kvalitetssäkra det löpande arbetet. Du kommer även ha stort fokus på att utveckla verksamheten och därmed driva och implementera de projekt som är planerade framåt. Du har personalansvar för ca 25 medarbetare produktionsplanerare vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och följa upp Eltels teknikers vardag.

Tjänsten är ett föräldravikariat som löper tom mars 2020 och under uppdraget arbetar du som konsult genom Barona, antingen som anställd eller genom eget bolag. Tillsättning ska ske så snart som möjligt.

Ansvarsområden
 • Resultat- och budgetansvar
 • Ansvar för daglig drift
 • Ansvara för uppfyllande av KPI:er och SLA:er, efterlevnad av befintliga rutiner och processer
 • Förvalta och förfina befintlig affärsmodell
 • Driva nya projekt och utveckla verksamheten med fokus på kundnytta, effektivisering, tillgänglighet, utbildning och internsupport
 • Delta i projekt rörande tekniska lösningar och digitalisering
 • Rekrytera ny personal till avdelningen vid behov
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. I den här rollen erbjuds du en möjlighet att utveckla en avdelning, arbeta i en ledningsgrupp och tillsammans med kompetenta kollegor skapa service i världsklass. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet såväl som för framtiden!

Vi söker dig som
 • trivs i en verksamhet som präglas av ett högt förändringstempo där kunden står i fokus
 • är en resultatinriktad ledare med erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från kundservice eller logistik
 • har gedigen erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete
 • är flytande i svenska samt har goda kunskaper i engelska, i tal såväl som i skrift
 • är strukturerad, självgående och analytisk
 • är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
 • är van vid högt tempo och god förmåga att planera och prioritera
Övertygad än? Tveka inte att söka!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Senior Recruitment Specialist, Sara Stecksén på sara.stecksen@barona.se. Vänta inte med din ansökan - vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt!

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Teamchef; Kundtjänst; Customer Service; KC; Team; Ledare; Ledarskap;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 5 apr (17 dagar kvar)