Orderadministratör till Elis Design & Supply Chain Centre!

Orderadministratör till Elis Design & Supply Chain Centre!

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet av kundservice och administration? Är du service-minded med en positiv inställning och gillar att arbeta i team? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som kundtjänst- och orderadministratör!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är en serviceinriktad lagspelare för en spännande tjänst som kundtjänstmedarbetare och orderadministratör till vår kund Elis Design & Supply Chain Centre AB. Vår kund är verksamma inom textilbranschen och utvecklar och producerar framförallt arbets- och skyddskläder.

I rollen som kundtjänstmedarbetare och orderadministratör kommer du bland annat ha hand om:
  • Orderhantering
  • Leveransbevakning
  • Reklamationer
  • Kundkommunikation
  • Fakturering
  • Exportdokument
Du kommer att sitta i ett team på 6 personer med högt i tak och där du får vara med att bidra till en positiv stämning på kontoret.

Krav på person

Vi söker dig som brinner för kundservice, har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du är en teamspelare som tycker att dina arbetskollegor är minst lika viktiga att stötta som era kunder. Du behöver vara stresstålig och samtidigt vara en god och trevlig kommunikatör. Vidare ser vi att du:
  • Har minst ett års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Har goda datorkunskaper
Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll inom textilbranschen, samt om du har arbetat i Movex eller SAP sedan tidigare.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08.00-17.00
Plats: Göteborg

Detta uppdrag är initialt ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer bli anställd som konsult hos oss på PerformIQ - med god möjlighet att bli övertagen av vår kund.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elis Design & Supply Chain Centre AB är ett företag i Elis-gruppen som utvecklar och förser företag med arbetskläder och skyddskläder. Vi utvecklar, producerar och distribuerar produkter och tillhandahåller tjänster inom ett brett spektrum av produktsegment med allt från t-shirts till skyddskläder. Vårt kontor ligger i Hisings-Backa. Vi är cirka 40 anställda och vår årliga omsättning är 370 miljoner SEK. Produktionen finns i Asien och Europa.

Sökord:
Kundtjänst, Customer Support, order, orderadministratör, administration, reklamationer, Movex