Kundtjänst / Orderadministratör

Kundtjänst / Orderadministratör

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet av kundservice och administration? Är du service minded med positiv inställning och gillar att arbeta i team?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som kundtjänstmedarbetare/orderadministratör.

PerformIQ söker för kunds räkning en medarbetare till kundtjänst. Tjänsten är ett korttidskontrakt på 1 år, med möjlighet till fastanställning efter det. Du kommer att sitta i ett team på 6 personer med högt i tak och där du får vara med att bidra till en positiv stämning på kontoret.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du bland annat ha hand om:
  • Orderhantering
  • Leveransbevakning
  • Reklamationer
  • Kundkommunikation
  • Fakturering
  • Exportdokument
Krav på person

Vi söker dig som brinner för kundservice, har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du är en teamspelare som tycker att dina arbetskollegor är minst lika viktiga att stötta och hjälpa som kunderna. Du behöver vara stresstålig och samtidigt vara en god och trevlig kommunikatör.

Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du har goda datakunskaper.

Vidare ser vi att du har minst 1 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och är det dessutom inom textil ser vi det som meriterande.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid 1 år med chans till fastanställning
Arbetstid: Mån - fre 8-17
Plats: Exportgatan 26, Göteborg

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elis Design & Supply Chain Center AB är ett företag i Elis-gruppen som utvecklar och förser företag med arbetskläder och skyddskläder. Vi utvecklar, producerar och distribuerar produkter och tillhandahåller tjänster inom ett brett spektrum av produktsegment med allt från t-shirts till skyddskläder. Vårt kontor ligger i Hisings-Backa. Vi är cirka 40 anställda och vår årliga omsättning är 370 miljoner SEK. Produktionen finns i Asien och Europa.