Butikssäljare belysning

Butikssäljare belysning

Vi söker en ny medarbetare med erfarenhet från detaljhandeln som brinner för försäljning och kundbemötande. Intresse för belysning och inredning är ett måste och som person bör du vara praktisk lagd och i god fysik då man klättrar på stegar och springer en hel del i trappor. Under vinterhalvåret är tempot i butiken stundtals väldigt högt och man bör vara stresstålig.

Vi försöker att hålla oss uppdaterade om vad som händer i branschen och besöker belysningsmässor och leverantör när möjlighet finns och alla anställda i företaget samarbetar kring inköp, fakturering, skyltning, schemaplanering mm.

Har du intresse eller erfarenhet av prisuppdateringar och annat datorarbete så finns stora möjligheter till utveckling inom det området.
Kunskap i Excel eller vana från Visma datorprogram är utöver erfarenhet från belysningsbranschen ett stort plus. Vi ser gärna att du har kunskap eller intresse för marknadsföring på sociala medier.

Tjänsten är 80-100% beroende på hur mycket administrativt arbete man vill/kan utföra samt hur många lördagar i månaden man vill arbeta.

Välkommen med din ansökan till info@belysningsbyran.se. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Kontaktperson Katarina Olsson
Email Mejla Katarina Olsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://belysningsbyran.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektrotekniska byrån är en av få kvarvarande lampbutiker i
Göteborg med centralt läge på
Linnégatan. Vi jobbar hela tiden på att leva upp till kundens förväntningar på god service, bred kompetents samt underhålla ett brett sortiment av belysning, el-artiklar och ljuskällor.