Ledande ventilationsmontör till Elektrokyl Energiteknik

Ledande ventilationsmontör till Elektrokyl Energiteknik

Rollen

I rollen som ledande ventilationsmontör kommer du leda allt ifrån små till stora ventilationsmontage inom nyproduktion och ombyggnationer. Du kommer vara huvudansvarig för Elektrokyls entreprenader och produktionen och rapportera direkt till kontorschefen.

I rollen kommer du att:
  • planera arbetet
  • samordna projekt
  • hålla i möten
  • säkra att projekten följer tider
Detta är en rekrytering med anställning direkt hos Elektrokyl Energiteknik. Tillträde enligt överenskommelse.

Du erbjuds

Här erbjuds ett arbete i ett stabilt och familjärt entreprenadföretag som varit verksamma sedan 1945. Du kommer spela en viktig roll i uppbyggnaden av Elektrokyl Energiteknik verksamhet i Göteborg och du kommer erbjudas goda möjligheter till utbildningar för att stärka din kompetens.

Din profil

Vi söker dig som har bred erfarenhet av ventilationsmontage och planering från byggen. Du har ett engagemang och intresse som smittar av sig till din omgivning och du vet vikten av att projekt håller tidsramar.

Kontoret i Göteborg är nystartat och består av en liten grupp varav dina personliga egenskaper kommer vara av stor betydelse. Vi kommer lägga stor vikt på din sociala förmåga. Då Elektrokyl Energiteknik är inne i en expansiv fas kommer det anställas många under det kommande året och därför är det viktigt att du är anpassningsbar och har lätt att komma överens i en grupp.

B-Körkort är ett krav!

Intresserad?

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Jensen, telefonnummer 0733-844850 på TEMP-TEAM.
Mer info
Kontaktperson Carolina Jensen
Telefon 0733-84 48 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 5 dec (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du ha en nyckelroll där du får kombinera energieffektiviseringslösningar och verksamhetsutveckling? Har du en entreprenörsanda och vill fortsätta utvecklas som ledande ventilationsmontör? Då kan detta vara tjänsten för dig! Elektrokyl Energiteknik erbjuder alla typer av installationer gällande värme, kyla och ventilation och söker just nu en driven ventilationsmontör till sitt team i Göteborg!