Junior Projektledare till Elektroautomatik!

Junior Projektledare till Elektroautomatik!

Har du en eftergymnasial teknisk utbildning inom automation, el, maskin eller motsvarande och är nyfiken på projektledning? Vill du få en raketstart i karriären hos Sveriges största automationsintegratör? Då är tjänsten som Junior Projektledare hos Elektroautomatik rätt steg för dig! Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN:
Vi söker för Elektroautomatiks räkning en Junior Projektledare som vill få en raketstart i karriären! Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. De är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden - från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation erbjuder de även sina kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom sina olika affärsområden.

Med passion för automation kommer Elektroautomatik att erbjuda dig som Junior Projektledare både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom sin egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av deras främsta experter inom varje område. Tjänsten kommer även att inledas med en gedigen introduktion, där du får möjligheten att ta lärdom av seniora projektledare och drivna kollegor.

ARBETSUPPGIFTER:
Som Junior Projektledare hos Elektroautomatik erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I tjänsten kommer du att utgå från kontoret i Göteborg, där det idag sitter runt 40 kollegor. Du kommer också att besöka dina kunder efter behov i projekten. Då varje projekt är unikt får du chansen att arbeta med spännande teknik och kundanpassade lösningar. Kunderna du kommer att arbeta med är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Du kommer vidare till exempel att:
 • Parallellt driva flera projekt av både större och mindre karaktär.
 • Utifrån kunds behov forma projektgrupper.
 • Vara med från uppstart i dialog med kund, provkörning i montagehall till färdig anläggning och leverans.
 • Ansvara för att projekten drivs på bästa möjliga sätt med fokus på teknik, tid, ekonomi och kundnöjdhet.
 • Värna om interna och externa kontakter, både med kunder, leverantörer och konsulter.
 • Leda, samarbeta och förhandla med alla ingående parter i syfte att nå uppsatta projektmål.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial teknisk utbildning inom automation, el, maskin eller motsvarande.
 • Besitter ett inre driv och viljan att utvecklas som projektledare.
 • Innehar B-körkort.
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken kommuniceras internt och externt.
Det är inget krav, men meritande om du:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
 • Har kunskap i något CAD-program.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är driven och målmedveten. Du besitter även en god verbal förmåga och kan bemöta olika typer av personligheter. För att lyckas tror vi även att du är rak och tydlig i din kommunikation. Vi ser även att du är strukturerad i ditt arbetssätt och duktig på att hålla deadlines.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Elektroautomatik och vår sida är att du efter 6 månader blir tillsvidareanställd hos Elektroautomatik.

OM KUNDFÖRETAGET:
Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. De är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden - från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan de även erbjuda sina kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom sina affärsområden EA Mobile Robotics, EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy. Deras mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Läs mer om Elektroautomatik här.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Kärrlyckegatan 20 B
 • Start: Augusti/September 2022
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?