Elektro-centralen söker serviceelektriker!

Elektro-centralen söker serviceelektriker!

Nu söker vi, för Elektro-Centralens räkning, dig som vill gå vidare inom elbranschen och satsa på service. Elektro-Centralen AB i Göteborg startade som en liten elinstallatör 1988 och har idag vuxit till ett företag med flera verksamheter som spänner mellan enkla serviceuppdrag inom el tele data, till entreprenader inom automation, byggprojekt och högspänning. Expansionen har lett fram till över 70 montörer och 30 fullutrustade servicefordon inom samtliga verksamhetsområden. Nu behöver de förstärka sitt serviceteam här i Göteborg. På Elektro-Centralen arbetar man som elektriker i ett serviceteam där man har ett nära samarbete.

Du kommer initialt att anställas av oss på LN Personal, vi är ett personligt bemanningsföretag, som har avtal med svenska elektrikerförbundet. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt övergå i anställning direkt hos vår kund, observera att alla ansökningar hanteras av LN Personal. Arbetstiderna är 7-16 och start önskas omgående, så ansök redan idag, urval sker löpande.

Din profil
Du är en certifierad elektriker med god social kompetens. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar och är duktig på att samarbeta. Har du erfarenhet från att jobba som serviceelektriker är det mycket meriterande. Du ser att du skulle trivas i ett litet team som har fokus på att ge god service. Stor tyngd kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.