Verkstadschef till Truckpoolen i Göteborg

Verkstadschef till Truckpoolen i Göteborg

Är du vår nya verkstadschef? Har du erfarenhet av truckar, entreprenadmaskiner, el och/eller hydraulik? Vill du leda arbetet i Truckpoolens verkstad med allt vad det innebär?

Om tjänsten
Vår nuvarande verkstadschef går i pension och vi behöver hitta hans ersättare. Du kommer att vara en arbetande verkstadschef med fokus på kundkontakt samt leda och planera arbetet i verkstaden.

Vi utför service och reparationer på både våra egna maskiner och på kunders maskiner. I dagsläget är det tre mekaniker i verkstaden och vi planerar för fler.

Några av dina uppgifter är:
  • Planera, fördela och leda arbetet i verkstaden
  • Kundkontakt via telefon och mail samt besök hos kund
  • Sammanställa kostnadsförslag, arbetsorder och faktureringsunderlag
  • Planera service på kunders truckar och maskiner enligt serviceavtal
  • Leverantörs- och kundutvärdering
  • Uppföljning av underhåll av vår egen maskinpark
Vem är du?
Du har ett stort tekniskt intresse med kunskaper/erfarenheter inom fordonsteknik, såsom truckar eller entreprenadmaskiner och goda kunskaper inom el och hydraulik.

Som person är du lyhörd, flexibel och ansvarstagande. Du gillar att strukturera och strävar efter produktivitet. Du är en tydlig ledare som tycker om att skapa starka team med bra gemenskap och får din personal att växa och utvecklas och att ge bästa service till våra kunder.

Du har eget driv, ordningssinne och nära till skratt.

Tidigare erfarenheter av service och reparationer av truckar/maskinerIntresse för mekanik, el och hydraulikB-körkort, datorvana och flytande i svenska i både tal och skrift

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidare anställning med arbetstiderna mån-fredag 07.00-16.00. Vi har bra förmåner och månar om vår personal. Vi är ett härligt gäng på 12 personer och behöver bli fler!

I den här rekryteringen har Truckpoolen valt att samarbeta med Electus rekrytering. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm på 0722-210833 eller maria.benholm@electus.nu

Urval sker löpande så sök tjänsten med en gång.
Mer info
Kontaktperson Maria Benholm
Telefon 0722-210833
Email Mejla Maria Benholm
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.electus.nu/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Truckpoolen är ett familjeägt företag som funnits i mer än 30 år. Vi håller till i Arendal Göteborg och vi har drygt 200 maskiner i vår maskinpark, till exempel truckar, liftar, teleskoplastare och hjullastare.Vi hyr ut maskiner med eller utan förare, allt ifrån pallyftare till 45 tons reachstackers från en dag till flera år. Vi utför service och reparationer både i våra verkstäder och ute hos våra kunder.

Sedan mars 2002 är vi kvalitets - och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2000 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att förbättra och sätta nya mål.

Läs mer på www.truckpoolen.se