Servicetekniker till Truckpoolen i Göteborg

Servicetekniker till Truckpoolen i Göteborg

Har du erfarenhet av mekanik, hydraulik och elektronik? Älskar du att lösa problem och att få nöjda kunder? Truckpoolen i Göteborg söker servicetekniker - kan du vara rätt person?

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra service och reparation av truckar, maskiner & liftar ute hos våra kunder i Göteborgsregionen men det kan även förekomma arbeten i vår egna verkstad i Arendal i Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda kunskaper om elektronik, hydraulik och mekanik. Vi vill helst att du har utbildning och/eller tidigare erfarenhet som truckreparatör men även grävmaskin, maskinmekaniker eller liknande erfarenhet kan fungera.

Du tycker om att arbeta självständigt och att lösa problem. Att ha kundkontakt och att skapa långsiktiga relationer är något du trivs med. Som person är du ansvarstagande och engagerad

B-körkort är ett krav och flytande svenska i tal och skrift

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med frihet under eget ansvar och planering. Vi är ett härligt familjeföretag där vi är måna om vår personal och har ett skönt arbetsklimat.

Om oss

Truckpoolen är ett familjeägt företag som funnits i mer än 30 år. Vi håller till i Arendal Göteborg och vi har drygt 200 maskiner i vår maskinpark. Till exempel truckar, liftar, teleskoplastare och hjullastare. Vi hyr ut maskiner med eller utan förare, allt ifrån pall lyftare till 45 tons reachstackers från en dag till flera år. Vi utför service och reparationer både i våra verkstäder och ute hos våra kunder.

Sedan mars 2002 är vi kvalitets - och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2000 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att förbättra och sätta nya mål.

Läs mer på www.truckpoolen.se

I den här rekryteringen har Truckpoolen valt att samarbeta med Electus rekrytering. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm på 0722-210833 eller maria.benholm@electus.nu

Urval sker löpande så sök tjänsten med en gång.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.electus.nu
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (24 dagar kvar)