Arbetsledare till VägserviceCentralen i Gunnilse

Arbetsledare till VägserviceCentralen i Gunnilse

Har du erfarenhet av anläggning och betong? Kanske t om broar och brounderhåll? Tycker du om att styra upp, administrera, organisera projekt och leda personal? Vägservicecentralen i Gunnilse söker en arbetsledare - är det du?

Om tjänsten

Vägservicecentralen har flera långvariga kontrakt för brounderhåll i hela Sverige - och de blir fler. Vi underhåller i dagsläget strax under 15 000 broar runt om i landet per år. Nu behöver vi förstärka vårt team med en arbetsledare. Vår högsäsong är mellan april - oktober. Under den perioden kan det krävas en del resor ( ca 10-15 övernattningar) men din huvudsakliga arbetsplats är på vårt kontor i Gunnilse. Dina främsta uppgifter är att styra och organisera brounderhållen runt om i Sverige. Vi ligger långt fram i digitalisering och utveckling av system och vi drivs hela tiden mot mer effektivisering.

Arbetsuppgifter
  • Systemadministration
  • Projektering
  • Research/förberedande arbete
  • Rapportering
  • Schemaläggning
Vem är du?

Du tycker om att arbeta i ett dynamiskt företag där utveckling och effektivisering är en stark drivkraft. Du har erfarenhet av att arbeta mot myndigheter och verk och vad det innebär av rapportering och tydlighet. Att få människor att trivas och få allt att flyta på smidigt är en stor del av din personlighet och du vill ha en bra och rolig arbetsplats där du får ta stort ansvar.

Du behöver ha Betong 1. Apv 2.2 och har du 3.0 är det meriterande. B-körkort. Vi arbetar i Office 365.

Vad erbjuder vi?

Ett utvecklande arbete i ett härligt gäng. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Vi har verkstad och kontor i Gunnilse.

Vilka är vi?

Vi har flera grenar i vårt bolag och VägserviceCentralen är vårt största ben och har hög tillväxt. Det består främst av brounderhåll och vi har långa kontrakt runt om i Sverige och siktar på flera. Vi ligger i framkant när det gäller teknik och digitalisering. Vårt andra ben är bilbärgning där vi går under Falcks flagg och vi har gemensamt kontor.

I den här rekryteringen har VägserviceCentralen valt att samarbeta med Electus rekrytering. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm på 0722-210833 eller maria.benholm@electus.nu
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.electus.nu
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (20 dagar kvar)