Verkstadsarbetare till spännande tjänst i Göteborg

Verkstadsarbetare till spännande tjänst i Göteborg

Vi söker dig som är född med en vinkelslip i handen och som utifrån ritning kan bygga en maskin, eller vill lära dig. Du kan vara en duktig mekaniker som hjälpligt kan svetsa, eller en duktig svetsare som även kan lite om mekanik.

ElectroHeat är specialister på värme och bygger
kundanpassade industriugnar som används t.ex. för att tillverka kolfiberchassit på Koenigeggs bilar eller för att härda cylindrarna till Husqvarnas motorsågar. Hos oss får du vara med att bygga en komplett anläggning från idé/ritning till installation hos kund.

Vi arbetar i projektform och arbetsuppgifterna varierar därför från vecka till vecka. Vi erbjuder generös flextid och du förväntas sköta din arbetdag och projekt under eget ansvar.

Du bör ha verkstadsvana och följande tekniska erfarenhet
- mekaniska installationer
- svetsning MIG
- ritningsläsning
- plåtbearbetning
B-körkort, truck och traverskort är önskvärt.

Det allra viktigaste är dock din positiva inställning som bidrar till arbetsglädje och att du har lätt för att samarbete med övriga teammedlemmar.

Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde kan ske omgående och vi tillämpar alltid en provanställningsperiod.

Samtal från rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.
Mer info
Kontaktperson Lisa Lundström
Email Mejla Lisa Lundström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.electroheat.com/sv/
Sista ansökningsdag 26 apr (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ElectroHeat är ett familjeägt företag med globala visioner och hög framtidstro. Vi har över 40 års erfarenhet inom värmebehandling och ugnstillverkning, men vi står även redo att förse framtidens industri med innovativa tekniska lösningar.

Våra ugnar spelar ofta en viktig roll eftersom många material och produkter behöver värme för att uppnå sina egenskaper. Man hittar därför våra kunder inom alltifrån rymdindustri till stålindustri, vilket också gör vårt arbete så spännande. Vi levererar både till mindre bolag, världsledande koncerner som ABB, Siemens och Scania och har även samarbete med tekniska högskolor.

I våra lokaler i Göteborg tillverkar och testar vi våra industriugnar, som ofta kan vara del av en hel automationsanläggning. Vi levererar framförallt till de Nordiska länderna och en del av vår produktion exporteras globalt. Vi arbetar i team där alla medarbetare är specialister inom sina områden. Vi är ca 20 medarbetare som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag.