Industrielektriker

Industrielektriker

ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden som globalt. Vi har precis flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning till slutmontage/testning. Vi håller väldigt hög kvalitet på våra apparatskåp och arbetar med det senaste inom automation såsom PLC-system, säkerhetsapplikationer och vakuumstyrning. Företaget har ca 25 anställda som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag.

Vi söker just nu Industrielektriker:

Om tjänsten

Du varierar din tid mellan apparatskåpsbyggnation och maskininstallation. Vi bygger allt från små kopplingslådor till kraft -och styrskåp på 1000A. Varje anläggning som produceras är unik och du följer ofta ditt projekt och är även den som installerar elskåpet på ugnen och gör en komplett elinstallation av anläggningen. Våra ugnsanläggningar har ofta en hög automationsgrad och du får därför möjlighet att arbeta med det senaste inom automation.

Beroende på erfarenhetsnivå så kan tjänsten utvecklas med I/O check, drifttagning hos kund och felsökning.

Du kommer vara en del av vårt automationsteam som består av elkonstruktörer, PLC-programmeriare, elektriker och skåpsbyggare. Det finns alltså stora möjligheter att vidareutveckla dig brett inom el och automation hos oss.

Erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har erfarenhet inom industriell automation. Du har förmågan att läsa kopplingsscheman. Om du är inriktad på installation och inte tidigare byggt elskåp så är inte det ett hinder för att söka. Är du intresserad av att lära dig nya saker så ser vi det som positivt.

Din roll
 • Elskåpsbyggnation
 • Komplett maskininstallation
 • Provkörning
 • Installation hos kund
Personlighet

Du är tekniskt intresserad och noggrann

Du uppskattar variation och att ställas inför nya utmaningar

Du kan arbeta självständigt, men också samarbeta i arbetslag som tillsammans bygger en anläggning

Du kan åka iväg på installationer några gånger per år

Du kan göra dig förstådd på svenska utan problem

B-körkort (eller att du har ambition att ta körkort inom kort)

Vad gör ElectroHeat? Vår unika nisch är att tillverka industriugnar som är en viktig del i tillverkningen av alltifrån rotorn till vindkraft, härda kolfiberchassi till sportbilar eller komposithärdning av elflygplan. Man hittar därför våra kunder inom alltifrån rymdindustri till verkstadsindustri, vilket också gör vårt arbete så spännande. Vårt företag präglas av ett genuint intresse för teknik, affärer och människor, vilket genomsyrar vår affärsidé och företagskultur.
  Mer info
  Kontaktperson Patrik Benigar
  Telefon 0708521161
  Område Göteborgs stad
  Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
  Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
  Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (25 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  ElectroHeat Sweden AB är specialiserade inom värmeteknik och har hela världen som marknad. Vi arbetar projektbaserat och tar fram high-tech konstruktioner inom bland annat vakuumteknik och komposithärdning.