Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare

Elbit Systems söker nu efter en Mjukvaruutvecklare för arbete kopplat till flera av våra större projekt i Sverige. Du kommer att leda den lokala utvecklingen av ett modernt Ledningssystem och vara en nyckelperson i vår fortsatta expansion.

Mer info om plattformen Torch-X Maritime

https://www.youtube.com/watch?v=9iLeXohIH1I&t=15s

Elbit befinner sig i en uppbyggnadsfas och kommer under det närmsta året att fokusera på att etablera både utvecklings, support och underhållsverksamhet i Sverige – samt givetvis fokusera på att fortsätta utveckla Elbits affärer i Sverige.

Vi ser att du har erfarenhet från att jobba i en modern utvecklingsmiljö samt erfarenheter kopplade till kvalifikationskraven nedan.

Erfarenhet
  • Högskole-/universitetsexamen inom objektorienterat programspråk
  • C#, Python, Java/J2EE.
  • Erfarenhet av att arbeta i Linux/Unix-miljö.
  • Erfarenhet av docker- och mikroservicelösningar.
  • Fördjupad kunskap om relationsdatabaser (t.ex. PostgreSQL, MySQL) och NoSQL-databaser (t.ex. MongoDB)
  • Kommunikativ, utåtriktad samt lösningsorienterad.
  • Flytande engelska i tal och skrift
Du kommer att jobba i nära samarbete med vår integrationsavdelning samt mot våra utvecklingsteam i andra länder.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan.

Om oss

Elbit Systems är ett världsledande internationellt teknikbolag verksamt inom en mängd olika områden över hela världen, primärt inom försvar och säkerhet. Elbit Systems utvecklar och tillhandahåller en bred portfölj av produkter och system för alla typer av applikationer oavsett det är I luften, på marken, till sjöss eller cyberområdet. Våra system används över hela världen och Sverige är sedan ett par år tillbaka en viktig marknad för oss, både vad gäller svenska kunder till våra produkter och svenska partners för leveranser till andra länder.

Inom digitalisering av militär kommunikation och militära ledningssystem är Elbit Systems en ledande aktör och samtidigt en pionjär och erbjuder digitaliserade helhetslösningar för alla typer av användningsområden i teknikens framkant och har en produktportfölj som täcker allt från HF-radio till satellit och IP/WAN-nätverk för alla typer av dataflöden oavsett om det är röst, video eller annan data.

Den svenska verksamheten etablerades under 2020 med ambition att både bli en utvecklings- och underhållshub för våra regionala affärer.

Besök- https://elbitsystems.com
Mer info
Kontaktperson Anna Nilsson
Email Mejla Anna Nilsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://elbitsystems.com
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (1 dag kvar)