Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Elbit Systems söker en driven, självgående och resultatorienterad affärsutvecklare för att fortsätta vår expansion i Sverige. Elbit befinner sig i en uppbyggnadsfas och kommer under det närmsta året att fokusera på att etablera både utvecklings, support och underhållsverksamhet i Sverige – samt givetvis fokusera på att fortsätta utveckla Elbits affärer i Sverige.

Vi letar nu efter en affärsutvecklare med rätt erfarenhet och med en entreprenöriell anda.
Den rätta kandidaten behöver ha erfarenhet från att jobba mot och med både civila och militära kunder, samt upphandlingsorganisationer och ha förmåga att både identifiera nya affärsmöjligheter och driva dem hela vägen till kontrakt. Rollen kräver god teknikförståelse samt kommersiell erfarenhet och inte minst att du är en god kommunikatör med hög integritet både internt i organisationen och mot våra kunder och partners.

Rollen kräver en hel del resande inom Sverige, och till viss del internationellt. Vi kommer under året att flytta till nya lokaler i södra Göteborg.

Det är ett självständigt och varierande arbete, med en rejäl dos entreprenörskap och möjligheter vara med i central roll och bygga en plattform för framtida tillväxt!

Du kommer att ha ansvar för:
 • Att identifiera nya affärsmöjligheter och kunder.
 • Arbeta självständigt för att utveckla och leda affärsmöjligheter från identifiering till kontrakt, samt leda offertarbeten etc.
 • Säkerställa att du har tillräckligt mycket kunskap om och förståelse förproduktportföljen.
 • Upparbeta och vidmakthålla goda relationer med partners och kunder.
 • Arbeta systematiskt internt och externt.
 • Upprätthålla och säkerställa hög kvalitet i relevanta dokument, planer och presentationer.
 • Dina resultat, din budget och din tid.
Erfarenhet
 • Högskole-/universitetsexamen eller relevant militär bakgrund.
 • 5-10 års erfarenhet från motsvarande eller liknande industri.
 • God förståelse för att jobba med offentliga processer och offentlig upphandling.
 • Ledarskapserfarenhet.
 • Kommunikativ, utåtriktad samt lösningsorienterad.
 • Flytande engelska i tal och skrift
 • Erfarenheter av att arbeta med eller inom Försvarsmakten/FMV är meriterande.
Företagspresentation:
Elbit Systems är ett världsledande internationellt teknikbolag verksamt inom en mängd olika områden över hela världen, primärt inom försvar och säkerhet. Elbit Systems utvecklar och tillhandahåller en bred portfölj av produkter och system för alla typer av applikationer oavsett det är I luften, på marken, till sjöss eller cyberområdet. Våra system används över hela världen och Sverige är sedan ett par år tillbaka en viktig marknad för oss, både vad gäller svenska kunder till våra produkter och svenska partners för leveranser till andra länder.
Inom digitalisering av militär kommunikation och militära ledningssystem är Elbit Systems en ledande aktör och samtidigt en pionjär och erbjuder digitaliserade helhetslösningar för alla typer av användningsområden i teknikens framkant och har en produktportfölj som täcker allt från HF-radio till satellit och IP/WAN-nätverk för alla typer av dataflöden oavsett om det är röst, video eller annan data.
Den svenska verksamheten etablerades under 2020 med ambition att både bli en utvecklings- och underhållshub för våra regionala affärer.

Besök- https://elbitsystems.com

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (7 dagar kvar)