Speditör för kommande uppdrag

Speditör för kommande uppdrag

Är du en serviceinriktad speditör som älskar att arbeta i ett högt tempo? Nu har du möjlighet att följa med på vår kunds tillväxtresa där de behöver förstärka sitt team med ytterligare erfarna speditörer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som speditör hos vår kund har du daglig kontakt med såväl kunder som leverantörer där du tillhandahåller mycket god service och support. Du arbetar såväl operativt som strategiskt med att säkerställa att leveranserna sker som utlovat samt att utveckla och förbättra arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Boka och registrera gods
  • Planera och optimera transporter, PTL och FTL
  • Boka slottider samt skicka leveransbekräftelser
  • Avvikelsehantering
  • Resultatuppföljning
Din profil

För att passa i rollen som speditör hos vår kund har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom logistik och transportbranschen. Du älskar att arbeta i ett högt tempo där din flexibilitet kommer väl till pass, samtidigt som du levererar service av högsta kvalitet. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt där kunden är i fokus. Du arbetar strukturerat och har en god känsla för att prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare har du ett effektivt arbetssätt samtidigt som du behåller en hög grad av noggrannhet.

Du har en mycket god datorvana där du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt är van att arbeta i andra affärssystem. Det faller sig naturligt för dig att samarbeta med andra samtidigt som du inte har några problem att arbeta självständigt. Då stor del av arbetet handlar om att kommunicera med olika aktörer ser vi att du har lätt för att uttrycka dig på såväl svenska som engelska. Det ses som mycket meriterande om du besitter kunskap inom tullregler och leveransvillkor.

Sökord

Spedition, speditör, tullhantering, logistik, transport
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan!