Redovisningsekonom till produktionsföretag

Redovisningsekonom till produktionsföretag

Har du en bakgrund inom redovisning och är på jakt efter din nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med löpande redovisning på ett producerande bolag? Vi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom som vill arbeta i ett mindre team på deras ekonomiavdelning i Sisjön. Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Om vår kund

Vår kund är en tillverkare av charkuteriprodukter och hade sitt första stånd i saluhallen redan 1906. Som en naturlig del i att säkra sin plats på marknaden har vår kund köpt upp en mindre aktör och är i full gång med att integrera denne för att fortsätta erbjuda deras kunder svenskt kött från svenska gårdar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos vår kund är fokus initialt att sköta den löpande redovisningen tillsammans med kollega med rollen som lön/ekonomiassistent. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen är:
 • Månadsbokslut
 • Månadsavstämningar
 • Viss reskontra
 • Avstämningar
 • Momsredovisningar
Din profil

För denna rollen söker vi dig som har några års erfarenhet från liknande tjänst. Som person har du förmågan att göra analyser av resultat och se förbättringsmöjligheter. Då vår kund nyligen köpt upp en mindre aktör på marknaden ska de båda bolagen integreras och slås samman vilket medför ett behov av att skapa struktur. För att trivas hos vår kund är du därför flexibel som person och i ditt arbetssätt. Slutligen är du en teamspelare som tycker om att arbeta nära dina engagerade kollegor i ett mindre team. Eftersom att du i rollen som redovisningsekonom arbetar i ett flertal ekonomisystem är det ett krav att du har goda datakunskaper.

Krav
 • Några års erfarenhet från liknande roll
 • Någon form av eftergymnasialutbildning inom ekonomi
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda datakunskaper
Meriterande
 • Erfarenhet av integration mellan bolag
 • Erfarenhet från producerande bolag
Sökord

Redovisningsekonom, Produktionsbolag, Sisjön, Redovisning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.?För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!