Flygspeditör till import och exportavdelning

Flygspeditör till import och exportavdelning

Vill du bli en del av ett sammansvetsat team hos Sveriges snabbast växande flygspeditör? Vår kund söker nu flygspeditörer till deras import och exportavdelning med kontor i Göteborg. Här erbjuds du en spännande och utmanande roll med möjlighet att utvecklas både inom och utanför Sverige. Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad och dig med några års erfarenhet att söka denna tjänst. För rätt kandidat kan rollen anpassas efter erfarenhet. Är du kund- och lösningsorienterad och brinner för att erbjuda service i toppklass? Varmt välkommen med din ansökan!

Om vår kund

Vår kund är en av marknadens ledande transportföretag med platskontor på tre orter i Sverige och ca 160 anställda. De utför flyg, väg och sjötransporter över hela världen och erbjuder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Flera år i rad har vår kund blivit utsedda till karriärföretag och erbjuder goda möjligheter till att utvecklas. På flygavdelningen i Göteborg arbetar man med att hantera flygsändningar över hela världen. Medarbetarna sitter uppdelade på två avdelningar och arbetar med antingen import eller export av kunders flyggods.

Hos vår kund erbjuds du tillgång till gym, subventionerad lunch och friskvårdsbidrag. Företaget erbjuder flexibla arbetstider mellan kl 07-09.

Dina arbetsuppgifter

Som speditör hos vår kund kommer du att arbeta i team samtidigt som du själv ansvarar för dina egna kunder. Här arbetar du med telefon och mail som främsta verktyg.

Arbetsuppgifterna är även:
  • Bokning och registrering av sändningar
  • Kontakt med kontor runt om i världen
  • Kontakt med leverantörer och kunder
  • Lönsamhetsansvar för de kunder man hanterar
  • Uppföljning och utveckling tillsammans med våra kunder
Din profil

I rollen som flygspeditör på import eller exportavdelningen behöver du vara ett proffs på uppföljning, trivas i en roll med högt tempo och ha en god förmåga att prioritera dina uppgifter. Som person ser vi att du är engagerad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta nära kunder och kollegor. Detta för att hitta de bästa lösningarna för verksamhetens kunder. För att vara den vi söker tror vi att du är en strukturerad och driven person som har lätt för att ta egna initiativ.

Krav:
  • Tidigare erfarenhet från spedition eller motsvarande utbildning inom logistik
  • God datorvana och kunskaper i MS Office
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet från arbete med flyggods
  • Tidigare systemvana från Cargolink/Cargowise
Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag. Ansökningarna kan komma att gås igenom löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista datum!

Sökord

Speditör, Spedition, Logistik, Flygspeditör, Freight forward, Göteborg, Hisingen
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till vår kund med chans till förlängning/övertag.