Telefonintervjuare på somaliska eller arabiska till kortare uppdrag!

Telefonintervjuare på somaliska eller arabiska till kortare uppdrag!

Vår kund söker nu engagerade och ansvarsfulla medarbetare för att genomföra marknadsundersökningar inom handeln. Vi söker dig som talar flytande arabiska eller somaliska och vill arbeta med kundbemötande. Uppdraget beräknas sträcka sig 3-5 veckor och verksamheten är belägen i centrala Göteborg. Du kommer tillhöra ett engagerat team som arbetar med marknadsundersökningar och ha telefonkontakt med personer som talar arabiska eller somaliska beroende på din språkkunskap. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om vår kund

Vår kund är ett ständigt växande undersökningsföretag beläget i centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

Som telefonintervjuare hos vår kund utför du dina arbetsuppgifter med telefonen som främsta arbetsverktyg. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hämta in data på ett professionellt och serviceinriktat tillvägagångssätt. Vidare får du vara med och sammanställa beslutsunderlag.

Din profil

För att passa i tjänsten har du en positiv och utåtriktad framtoning med god förmåga att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare söker vi dig som är serviceminded och trivs med ett socialt arbete över telefon. Eftersom de kontakter du kommer att kontakta är arabisk eller somalisk-talande behöver du behärska något av språket i såväl tal som skrift. Slutligen har du enkelt för att arbeta efter deadlines och hantera information via mejl.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv Borås
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.