Rekryterare till fordonsindustrin

Rekryterare till fordonsindustrin

Letar du efter din nästa möjlighet inom rekrytering? Vi söker rekryterare för framtida uppdrag till en global verksamhet inom fordonsindustrin. Är du en driven och kontaktsökande person med erfarenhet av rekrytering, då är en det här en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som rekryterare kommer du att arbeta med headhunting samt att, söka upp de mest kvalificerade kandidaterna via olika nätverk så som LinkedIn för att skapa en långsiktig pool av kandidater globalt. Du kommer främst att arbeta med kompetenser inom IT/Engineering/Tech, men även andra tjänster kan förekomma beroende på uppdrag. Att identifiera och matcha de bästa möjliga kandidaterna med tjänsterna kommer att vara primära arbetsuppgift men även kravprofiltagning, annonsskrivning, intervjuer och referenstagning är en del av arbetsuppgifterna.

I rollen som rekryterare kommer du att ha nära kontakt med rekryterande chefer samt andra interna och externa kommunikationsvägar.

Din profil

I rollen som rekryterare söker vi dig med passion för människor och som förstår att det är människorna som ligger bakom framgången. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom personal/HR med minst 3 års yrkeserfarenhet av rekrytering med fördel från IT/Engineering/Tech. För att lyckas i denna roll krävs det att du är en kommunikativ person. Du är skicklig på att koordinera ditt arbete självständigt och fokuserar på möjligheter. Du ska även trivas med att arbeta mot deadlines och i periodvis högt tempo.

Vi förutsätter att du besitter en god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift.

Skicka gärna din ansökan på engelska!

Sökord

rekryterare, recruiter, researcher, talent resourcer, talent acquisition
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!