Logistikkoordinator till fordonsindustrin

Logistikkoordinator till fordonsindustrin

Är du redo för nya utmaningar och vill ta nästa steg i din karriär som logistikkoordinator? Nu har du chansen att arbeta som logistikkoordinator och driva initiativ och förbättringar hos ett internationellt företag inom fordonsindustrin! Vi söker både dig som är i början av din karriär och dig med lång arbetslivserfarenhet som brinner för logistik och är tillgänglig för våra framtida uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som logistikkoordinator hos vår kund på en logistikenhet som inkluderar inköp, lager och distribution av reservdelar och tillbehör till kunder över hela världen. Din primära fokus kommer vara att säkerställa leveransen av material och produkter till kunderna via väg, flyg och sjö beroende på marknadsansvar.

Du kommer att arbeta med att förbättra, utveckla och optimera flöden samt processer där du som logistikkoordinator har en viktig roll i utvecklingsarbetet. Du kommer även att arbeta mot satta direktiv och mål kopplat till kvalitet, kundnöjdhet och kostnader.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:
  • Boka transporter
  • Utfärda exportdokumentation
  • Följa upp försändelser för att säkerställa leveranser inom ETA
  • Följ upp leveransavvikelser
  • Samordna transporter av farligt gods
  • Analysera och godkänna inkommande transportfakturor
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande tjänster såsom: speditör, trafikplanerare eller transportplanerare. För att lyckas bra i denna roll förutsätter vi att du trivs bra med att arbeta i team samtidigt som du är skicklig på att prioritera ditt arbete självständigt. Det är av stor vikt att du ska tycka om att arbeta mot uppsatta mål för såväl dig själv som för hela arbetsgruppen. Vidare är det viktigt att du är analytisk, prestigelös och lösningsorienterad där ditt noggranna och proaktiva arbetssätt kommer väl till pass.
I rollen som logistikkoordinator har du nära dialog med såväl interna som externa parter, vilket kräver en mycket god kommunikativ förmåga. Då vår kund är en internationell aktör krävs det att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Slutligen har du mycket god datorvana samt är bekväm att arbeta i Officepaketet.

Sökord

logistikkoordinator, transportplanerare, speditör, forwarding, forwarding agent. logistics planner, transport planner
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning och eventuellt övertag av kundföretaget.

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!