Inköpsassistent till fordonsindustrin

Inköpsassistent till fordonsindustrin

Är du öppen för nya möjligheter och vill jobba i ett ledande företag inom fordonsindustrin? Vi på Effektiv söker inköpsassistent för framtida uppdrag hos vår kund. Är du en strukturerad och noggrann person med erfarenhet från liknande tjänster som vill vara del av ett globalt team, då är en det här en tjänst för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som inköpsassistent kommer du att stötta inköpsavdelningen hos vår kund med diverse ansvarsområden. Dina primära arbetsuppgifter kommer innebära att skapa och upprätthålla leverantörsdatabas i SAP. Du kommer även att hantera fakturarelaterade ärenden från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov.

Andra arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten:
  • Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem
  • Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med guidning i hur man gör inköpsrekvisitioner
  • Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering
Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom inköp, logistik eller annan likvärdig inriktning. Du är skicklig på att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Du är en serviceminded och kommunikativ person som kan kommunicera både internt och externt.

I denna tjänst som inköpsassistent är det ett krav att du besitter god datavana och har kunskaper i Officepaketet samt Microsoft 365. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrad på svenska och engelska i både tal och skrift.

Skicka gärna in din ansökan på engelska!

Sökord

inköpare, inköpsassistent, logistik, supply chain, buyer, purcheser, purchase planner
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (104 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!