Inköpare till fordonsindustrin

Inköpare till fordonsindustrin

Nu söker vi inköpare som är redo att ta nästa steg i karriären, med ett nytt jobb hos vår kund inom fordonsindustrin! Är du en driven och analytisk person med erfarenhet av inköp som vill vara del av ett globalt team, då är en det här en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som inköpare kommer du att arbeta både operativt och strategiskt. Du kommer att ansvara för inköpsprocessen samt identifiera och analysera förbättrings- och sparmöjligheter utefter ett kvalitets-, leverans- och kostnadsperspektiv.

Du kommer även i rollen som inköpare att ansvara för förhandlingar samt direktkontakten med leverantörerna, där det är din uppgift att skapa långsiktiga och hållbara affärsrelationer. Därför krävs det att du har ekonomisk och juridisk förståelse som du kan nyttja vid avtalsskrivningar.

Din profil

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom inköp, logistik eller annat relevant utbildningsområde alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Du ska vara skicklig att arbeta strategisk och driva på förhandlingar inom inköpsområdet. Eftersom du ansvarar för hela inköpsprocessen ska du har god planeringsförmåga och självständigt prioritera ditt arbete.

För att lyckas bra i rollen som inköpare förutsätter vi att du är en relationsorienterad person som sätter affären i första hand. Du ska även ha erfarenhet av att arbeta i direktkontakt med leverantörer men också vara kommunikativ i alla relationer, både internt och externt.

Vi förutsätter att du besitter en god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Du ska vara van vid att använda dator, system och Excel som arbets- och analysverktyg.

Skicka gärna in din ansökan på engelska!

Sökord

inköpare, logistik, supply chain, buyer, purcheser, purchase planner, logistiker, Demand Planning, Distribution Management, Materials Planning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (97 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!