Administrativ assistent till fordonsindustrin

Administrativ assistent till fordonsindustrin

Är du på jakt efter nya utmaningar och vill skapa nya arbetslivserfarenheter? Är drömmen att arbeta i en global verksamhet där du kan dra nytta av din fantastiska kommunikativa förmåga? Vår kund söker nu en administrativ assistent som är driven och en riktig lagspelare. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som administrativ assistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
  • Förberedning inför möten med presentationsmaterial
  • Planera och hantera konferenser, resor och möten
  • Vara aktiv i avdelningsmöten & föra protokoll
  • Hantering av administrativa arbetsuppgifter
Du kommer jobba i nära samarbete med en eller flera managers som du stöttar och du kommer att vara en viktig kugge för att arbetsdagen ska flyta på.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad och strukturerad i dina arbetsuppgifter, vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som administrativ assistent eller liknande roller. Du ska ha en god administrativ vana och även erfarenhet från att hantera sekretessbelagd information. Att vara snabblärd i olika system men framförallt att ha viljan att lära sig nya saker är två egenskaper som passar denna rollen som handen i handsken. Är du stresstålig, kommunikativ och bra på att jobba i team är det dig vi söker.

Att tidigare ha arbetat på internationella bolag eller i fordonsindustrin är meriterande då mycket kontakt kommer ske på engelska med internationella parter.

Som administrativ assistent bör du ha förmågan att kunna prioritera arbetsuppgifter med en beslutsamhet. Att vara flexibel är något som du kommer ha stor nytta av då det ofta förekommer hantering av flera uppgifter samtidigt. Vi ser att du är en person som drivs av att få vara spindeln i nätet.

Sökord

VD-assistent, Chefsassistent, Sekreterare, Administratörsassistent, Assistent, administrativ assistent, executive assistant
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar effektiv kontakten.