Administrativ Support

Administrativ Support

Är du en administrativ stjärna som letar efter ett nytt uppdrag? Vill du tillhöra ett drivet team och arbeta med artikel- och produktadministration? Då är det dig vi söker till vår kund i Sisjön. Tjänsten beräknas starta omgående och fortlöpa 6 månader med möjlighet till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om vår kund

Vår kund är en leverantör av kontorsmaterial som verkar i hela Sverige och vissa delar av Norden. Nu behöver de förstärkning till kontoret i Göteborg. Uppdraget i fråga sträcker sig till slutet på februari, med chans till förlängning efter detta.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Administrativ Support är dina primära arbetsuppgifter att registrera och sköta administrationen kring produkter och restnotering. Du skapar artiklar som läggs upp i vår kunds affärssystem, hanterar bilder och uppdaterar webbshopen.
Viss kund- och leverantörskontakt förekommer så det krävs att du även känner dig bekväm med detta.

Din profil

För att passa i rollen som registrerare ser vi att du har goda administrativa erfarenheter. Du är en positiv och driven person som är bra på att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det krävs att du har ett öga för detaljer och är noggrann i allt du gör. Vidare är du en stark lagspelare som ser fram emot att använda dina administrativa kunskaper i en ny tjänst.

Arbetstider: måndag - fredag kl. 08:00 - 17:00
Tillträde: Omgående.

Krav för tjänsten:
  • Gymnasieexamen
  • Över 18 år gammal
  • Flytande svenska i både tal och skrift
  • God datavana
De system som används i första hand är SAP och Excell så erfarenhet av detta är mycket meriterande.

Sökord

administration, registrerare, artikel
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.