Administratör till fordonsindustrin

Administratör till fordonsindustrin

Är du på jakt efter nya utmaningar och vill ta ditt nästa karriärskliv som administratör? Är du lösningsorienterad och noggrann och trivs i en utvecklande administrativ roll? Vi söker dig som vill bli en del av ett ständigt växande internationellt bolag i Göteborg inom fordonsindustrin. Här ges du möjlighet att använda din fulla potential som administratör. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Administratör kommer du arbeta i ett internationellt bolag med varierande arbetsuppgifter beroende på hur dagen ser ut. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla följande:
  • Planera och administrera inför möten och events
  • Du kommer jobba med orderadministration i system som EBD, Faros och Orgio
  • Upprätthålla en struktur i Sharepoint
  • Sekreterare samt uppstyrning av möten
  • Stötta kollegor och chefer med övriga administrativa uppgifter
Din profil

Vi söker dig som har goda administrativa kunskaper och strävar efter att alltid ge 100% i din roll. För att lyckas i rollen som administratör ser vi att du är noggrann och strukturerad i dina arbetsuppgifter. Lösningsorienterad är en egenskap vi värderar högt och något som är extremt viktigt i rollen. Arbetet präglas av daglig kontakt med interna och externa personer runt om i världen vilket ställer höga krav på tal och skrift såväl svenska som engelska.

Som administratör till denna tjänst är det meriterande om du har ett par års erfarenhet inom det administrativa området efter gymnasial utbildning. Du ska vara trivas med att underlätta för kollegor gällande administrativa uppgifter.. Vi söker dig som är en lagspelare och trivs att arbeta i grupp, samtidig ska du också vara bekväm att jobba självständigt.

Är du en resultatdriven och engagerad person som vill bidra med tidigare erfarenheter samt vara med på en fortsatt tillväxtresa så är du personen vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka gärna din ansökan på engelska!

Sökord

Administratör, administration, planering, förvaltning, fordonsindustrin
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (97 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar effektiv kontakten.