Säljare - Effekta Göteborg

Säljare - Effekta Göteborg

Vi söker nu en säljare med utgångspunkt i Göteborg att representera marknadens främsta sortiment och lösningar inom nödbelysning - som är minst sagt livsviktiga. Är du redo för en positiv förändring och vill presentera ett högkvalitativt sortiment i en dynamisk bransch? Stimuleras du av försäljning och har ett intresse för belysning? Då kan detta vara något för dig.

Arbetsuppgifter: En stor del av din tid kommer du att tillbringa hos dina kunder i Göteborg med omnejd för att presentera produkter och lösningar eller för att diskutera projekt. Du kommer besöka el- och belysningskonsulter, installatörer, elgrossister med flera och sälja och marknadsföra vår starka produktportfölj. Mässor och kundevent blir också en del av dina arbetsuppgifter. Som säljare hos oss har du förmågan att självständigt driva affärerna framåt, samtidigt som du alltid har stöd och hjälp av dina kollegor.

Din profil: Som person är du positiv, engagerad och strukturerad, samt har en naturlig fallenhet för att skapa relationer med människor på olika nivåer. Du är samarbetsvillig och professionell i ditt sätt. Du innehar B-kört. Dialux, Relux och Elteknisk utbildning i grunden är önskvärt, det är dock inga krav. Viktigare är din personlighet och din vilja att lära.

Vi erbjuder: Marknadsmässiga villkor med fast lön + bonus och tjänstebil. En spännande tjänst på ett företag med korta beslutsvägar där du kan utvecklas i din roll som säljare.

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering så har du frågor om tjänsten kontaktar du Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-955 668, alternativt moa@renegaderekytering.se. Ansöker gör du via annons-länken. Varmt välkommen med din ansökan.

Om Effekta: Vi är ett av branschens ledande företag inom nödbelysnings- och utrymningssystem med målet att bli ”Nordens största aktör inom nödbelysning med marknadens högsta förtroende”. Vi startade i Malmö 1984 där fortfarande vårt huvudkontor med produktion och service ligger. Våra andra kontor hittar du i Jönköping, Linköping, Malmö och Stockholm samt Oslo i Norge. Våra uppdrag omfattar allt från komplicerade tunnelprojekt, stora övervakade sjukhuskomplex till enkla lösningar med ett par självfungerade armaturer. Läs mer om oss på www.effekta.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (15 dagar kvar)