Redovisningsansvarig till Edvardssonbolagen

Redovisningsansvarig till Edvardssonbolagen

Edvardssonbolagen utökar sin nuvarande ekonomifunktion med en redovisningschef som kommer ha det yttersta ansvaret för rapporteringen av Edvardssonbolagens 6 bolag. Rollen innebär även att sköta två av bolagets löpande redovisning från ax till limpa. Kontoret är beäget i Västra Göteborg, Frölunda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Helhetsansvar för redovisning/rapportering av Edvardsonbolagens 6 bolag
  • Ansvar för månadsbokslut och avstämningar
  • Löpande redovisning för två bolag
  • Proaktivt identifiera, driva och utveckla bolagets redovisningsprocesser.
  • Resultat och analys av bokslut
  • Projektuppföljning
  • Förbättringar och utveckling av ekonomifunktionen
  • Bokslutsavstämningar
Din profil

Vi ser att du har en relevant ekonomisk utbildning samt har erfarenhet av att arbeta självständigt med redovisning. Du är noggrann, strukturerad och har ett logiskt tänkande.

Du är en framåt och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som levererar med hög kvalitet. Det är viktigt att du är en duktig redovisare samt har god förståelse för redovisningsprocesser. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt! Vidare ser vi att du är flexibel och är van att ta stort ansvar för dina uppgifter. Du har ett utpräglat siffersinne och tycker om att skapa struktur och ordning. Du gillar att arbeta brett i en ekonomifunktion och är en person som är van att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Edvardssonbolagen med MPYA Finance. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna ser din ansökan snarast möjligt via www.mpya.se. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Elin Antonsson på telefon 0709-31 87 69 eller Linda Målberg, på telefon 0733-80 77 88.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Edvardssonbolagen är en grupp bolag som omsätter ca 250 miljoner, varav 160 miljoner i Sverige och resterande i Norge. Man är i dessa bolag 230 anställda. Edvardsson bedriver verksamhet inom måleri, bygg, el, riv och sanering. Läs mer på www.edvardssonbolagen.se