UI Interaction Designer till ESAB AB, Göteborg

UI Interaction Designer till ESAB AB, Göteborg

UI Interaction Designer

Göteborg

Vi söker nu en Interaktionsdesigner till vårt team för HMI-utveckling.

R&D Equipment i Göteborg utvecklar nya lösningar i världsklass inom manuella och automatiserade svetssystem. Vår vision är att vara bäst i världen på det vi gör - kundvärde, teknik och produktutveckling för svetssystem.

Tillsammans med våra medarbetare globalt inom ESAB och med användaren i centrum tar vi fram marknadsledande svetssystem. Våra lokaler och verktyg håller hög nivå och du får möjlighet att jobba med den senaste tekniken under stort eget ansvar.

Utveckling av användarvänliga och intuitiva användargränssnitt för olika typer av kundsegment och användare är en viktig del av vårt kunderbjudande. Våra användargränssnitt är framförallt kopplat till inbyggda svetssystem men även webgränssnitt kan förekomma.

Läs mer om ESAB och se alla lediga tjänster på https://career.masterhelp.se/esab

Arbetsuppgifter

Din uppgift blir att ansvara för den grafiska interaktionsdesignen av interna och externa användargränssnitt nära kopplat till den tekniska implementationen. Utveckling av användarvänliga och intuitiva användargränssnitt för olika typer av kundsegment och användare med fokus på grafisk design.
  • Ansvara för att samla in och dokumentera användarnas förväntningar
  • Planera och genomföra studier och utvärderingar tillsammans med användare och andra intressenter
  • Delta i det interna utvecklingsteamet och samarbetet med utvecklingsleverantörer
  • Arbeta med att löpande förbättra designspråket tvärs ESABs produktportfölj
Din Profil

Du har god förståelse för användarvänliga system och ett stort intresse för att föra utvecklingen framåt.
  • Erfarenhet av grafisk interaktionsdesign för industriella produkter för olika typer av användare
  • Har erfarenhet av att jobba med moderna verktyg för grafisk design och interaktion
  • Erfarenhet av att skapa användarvänliga displayer
  • Meriterande om du har erfarenhet av utveckling i QT
Som person är du en lagspelare och har lätt för att kommunicera. Du är strukturerad i ditt arbete och har god analytisk förmåga.

ESAB erbjuder

ESAB ligger mitt i teknikutvecklingens centrum på Lindholmen i Göteborg. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bussen stannar utanför dörren. Hos oss på ESAB får du möjlighet att ingå i ett sammansvetsat team med stort tvärfunktionellt samarbete. Vi känner en stor stolthet över ESABs varumärke och vår starka kundorienterade företagskultur.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Om ESAB

Med mer än 100 års ständig forskning, utveckling och försäljning, är ESAB världsledande inom svetsning och skärning men också en internationell leverantör av produkter, know-how och service som få kan matcha. Idag tillverkar företaget tillsatsmaterial och svetsutrustningar för så gott som alla svets- och skärprocesser och applikationer. ESAB har cirka 8 500 anställda med dotterbolag och distributörer över hela världen. Läs gärna mer på www.esab.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.