Senior Test Developer till ESAB AB, Göteborg

Senior Test Developer till ESAB AB, Göteborg

Software Test Developer

Göteborg


R&D Equipment i Göteborg utvecklar nya lösningar i världsklass inom manuella och automatiserade svetssystem. Vår vision är att vara bäst i världen på det vi gör - kundvärde, teknik och produktutveckling för svetssystem. Vi tar fram marknadsledande svetssystem och arbetar i en global miljö.

Vi söker en erfaren testutvecklare för mjukvarutest med stor vana från att jobba med elektronik och mjukvara för inbyggda system. Den mjukvara vi utvecklar sitter i strömkällor, matarverk och kontrollpaneler i våra svetssystem. Vi har en modern miljö för automatiserade tester med HIL-riggar där vi kör nattliga byggen och regressionstester. Som testutvecklare arbetar du nära vårt mjukvaruteam och våra systemingenjörer.

Mjukvara har en central roll i flera av delarna i ett modernt svetssystem. Vi arbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra team på R&D, till exempel svetsprocessutveckling, kraftelektronik, industridesign och mekanisk konstruktion, för att fortsätta utvecklas och ta fram världens bästa svetssystem.

Läs mer om ESAB och se alla lediga tjänster på https://career.masterhelp.se/esab

Arbetsuppgifter

Som testutvecklare arbetar du nära vårt mjukvaruteam och våra systemingenjörer. Du är produktägare för våra mjukvarutester och system, och tar ett ansvar i projekten för att säkerställa leverans.
  • Utveckla testspecifikationer, testfall och testsekvenser
  • Utföra mjukvarutester både manuellt och automatiserat
  • Underhålla befintliga system och implementera nya funktioner och förbättringsprocesser
  • Analysera och förbättra processer för att effektivisera och kvalitetssäkra
  • Arbeta med regressionstestning under produktens livscykel
Din Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av uppbyggnad av testsystem och verifiering av inbyggda system. Du är en utpräglad lagspelare med positiv inställning, strukturerat arbetssätt och utmärkt samarbetsförmåga.
  • Har en god förmåga och ett starkt intresse för att förstå de system du ska testa
  • Goda kunskaper inom test och verifiering av mjukvara och elektronik i inbyggda system
  • Goda kunskaper i LabView samt något eller några av språken Python, XML, VeriStand och JavaScript
  • Meriterande med grundläggande kunskaper i C
ESAB erbjuder

ESAB ligger mitt i teknikutvecklingens centrum på Lindholmen i Göteborg. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bussen stannar utanför dörren. Hos oss på ESAB får du möjlighet att ingå i ett sammansvetsat team med stort tvärfunktionellt samarbete. Vi känner en stor stolthet över ESABs varumärke och vår starka kundorienterade företagskultur.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Om ESAB

Med mer än 100 års ständig forskning, utveckling och försäljning, är ESAB världsledande inom svetsning och skärning men också en internationell leverantör av produkter, know-how och service som få kan matcha. Idag tillverkar företaget tillsatsmaterial och svetsutrustningar för så gott som alla svets- och skärprocesser och applikationer. ESAB har cirka 8 500 anställda med dotterbolag och distributörer över hela världen. Läs gärna mer på www.esab.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Testare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.