Cloud Software Developer

Cloud Software Developer

Software Developer
Göteborg

Satsningen på det nya affärsområdet DDA, Data Driven Advatages,är stor och vi behöver nu bygga upp ett skarpt team av utvecklare som kommer ansvara för och utveckla ESABs molntjänster. Brinner du för Cloud lösningar och vill jobba i alla delar av produktens livscyklen kan det här vara rätt roll för dig.

ESAB är ett globalt företag som är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Vi söker nu en Cloud Software Developer till vår R&D avdelning i Göteborg.

Affärsområdet DDA samarbetar tätt ihop med övriga enheter inom ESAB Global R&D samt med strategiska partners. Du kommer få arbeta i en bred roll där du följer projekten från start till mål och jobbar nära slutprodukten.

Arbetsuppgifter
  • Arbetar i alla delar av produktens livscykel.
  • Ta fram kravspecifikationer.
  • Detaljkonstruktioner.
  • Test och verifiering i lab.
  • Utveckling av molntjänster.
  • Arbetar i tvärfunktionella agila team.
Dina kvalifikationer
  • B.Sc. eller M.Sc. i Datateknik eller motsvarande.
  • Du har kunskap av mjukvaruutveckling inom IoT, Web utveckling, .Net, Java, HTML.
  • Har du erfarenhet av att arbeta med IoT plattformar såsom Azure, PTC Thingworx är det meriterande.
  • Du är van att jobba med agila arbetsmetoder.
Din profil

Du har ett starkt intresse av att förstå produkten och systemet som du arbetar med och vad kundernas olika krav och förväntningar innebär för de tjänster vi utvecklar. Vidare har du ett starkt driv att leverera konkurrenskraftiga lösningar inom utsatt tid. Som person är du positiv och en ödmjuk lagspelare som har ett strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder

En kreativ arbetsmiljö med goda möjligheter till kompetensutveckling. Du kommer få arbeta i spännande projekt där vi jobbar med komplex teknikutveckling med högt teknikinnehåll. På ESAB är det en global och multikulturell arbetsmiljö med möjligheter till resor och internationella kontakter.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Om ESAB

Med mer än 100 års ständig forskning, utveckling och försäljning, är ESAB världsledande inom svetsning och skärning men också en internationell leverantör av produkter, know-how och service som få kan matcha. Idag tillverkar företaget tillsatsmaterial och svetsutrustningar för så gott som alla svets- och skärprocesser och applikationer. ESAB har cirka 8 500 anställda med dotterbolag och distributörer över hela världen. Läs gärna mer på www.esab.se

Sökord: Software developer, mjukvara, utvecklare, mjukvaruutvecklare, teknik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 okt (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.