After Sales Coordinator till ESAB, Göteborg

After Sales Coordinator till ESAB, Göteborg

After Sales Coordinator till Production Equipment
Göteborg

ESAB är ett globalt företag som är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Vi söker nu en Afters Sales Coordinator till vår avdelning Production Equipment i Göteborg. Som coordinator supporterar du ESAB:s produktionsenheter runt om i världen, med beställningar och orderläggning av utrustning och reservdelar. Dina arbetsuppgifterI rollen kommer du att vara ett stöd till våra interna kunder inom ESAB. Du arbetar med många kontaktytor med varierade arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för dom administrativa delarna, samt aktivt bearbeta och utveckla våra interna kunder genom kontinuerlig kontakt via telefonsamtal och mejl. Du kommer att erbjudas en introduktion för att skapa en större förståelse för ESAB:s arbetssätt och system. Tjänsten är ett vikariat på ett år, med möjlighet till förlängning. Du kommer att:
  • Nära samarbete med producerande enheter inom ESAB
  • Arbeta i vårt affärssystem MOVEX /M3
  • Ta fram offerter och ansvara för uppföljning mot kund
  • Inköp och lagerhantering
  • Hantering av transport och dokumentationer
Din profilSom person är du serviceinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du kan förmedla information till kunder, samt övriga kollegor på ESAB på ett strukturerat sätt. Du är lyhörd för våra interna kunder vad de efterfrågar.
  • Erfarenhet av CRM-system, affärssystem med god IT förståelse
  • Microsoft kunskaper
  • Erfarenhet av MOVEX /M3
  • Flytande i engelska tal och skrift
ESAB erbjuder
ESAB ligger mitt i teknikutvecklingens centrum på Lindholmen i Göteborg. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bussen stannar utanför dörren. Hos oss på ESAB får du möjlighet att ingå i ett sammansvetsat team med stort tvärfunktionellt samarbete. Vi känner en stor stolthet över ESABs varumärke och vår starka kundorienterade företagskultur.

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

About ESAB
With more than a hundred years of continuous research, development, and sales, has made ESAB world leading within welding and cutting. ESAB is an international provider of products, know-how and service, which very few can compare to. ESAB manufactures capital goods for all types of welding- and cutting processes and applications. ESAB has over 8 500 employees worldwide. You can read more about ESAB on www.esab.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 19 sept 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.