Servicetekniker Vindkraft

Servicetekniker Vindkraft

ES Power AB söker en driven servicetekniker!

Har du tidigare erfarenhet som
servicetekniker eller erfarenhet inom elbranschen? Är du driven och har en stark vilja att utvecklas och göra ett bra jobb?
Vill du vara en del av ett etablerat och växande företag med varierande och flexibla arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker.

Om oss
ES Power är ett ungt och väletablerat företag inom vindkraftsbranschen som startades år 2012. Idag är vi sju anställda varav sex servicetekniker och en administratör. Vi utför service av vindkraftverk men även specialuppdrag åt kunder runt om i Sverige. ES Power AB driver och underhåller även ett antal egna vindkraftverk som drivs och underhålls för att sedan sälja elen vidare.

Just nu växer vi mycket på marknaden och är i behov av ytterligare en servicetekniker.

Arbetsuppgifter:

Som servicetekniker hos ES Power AB kommer du att ha en varierande och ansvarstagande roll. Tillsammans med resten av teamet kommer Du att serva och underhålla kundernas och företagets egna vindkraftverk. Dina främsta arbetsuppgifter innefattar:

Felsökning av elsystem, hydraulik och mekanik

Underhåll, service och reparation av
vindkraftverk, både nya MW-verk och mindre kW-verk i enlighet med serviceavtal

Utföra arbeten på höga höjder

Kvalifikationer:

B-körkort

Ett krav för att
erhålla anställning är att Du blir godkänd för mast- och stolpintyg, vilket innebär ett belastnings-EKG och en läkarundersökning.

Erfarenhet som servicetekniker eller inom elbranschen är meriterande

Vi kommer att lägga stort fokus på
personlig lämplighet. Som anställd hos oss på ES Power AB ser vi gärna att du är driven och har en stark vilja att arbeta och utvecklas både personligt och tillsammans med företaget. Stora delar av ditt arbete kommer innebära resor runt om i landet, vilket förutsätter att du är flexibel och inte ser några problem med att delvis arbeta på annan ort. Vi utgår från vårt lager i Lerum, men du kan utan problem var bosatt på valfri ort i Västsverige. Vi ser gärna att du som person är serviceinriktad och social, eftersom du kommer spendera mycket tid tillsammans med dina kollegor samt ha mycket kundkontakt.

Start: Snarast

Befattning: Heltid

Placeringsort: Lerum/Göteborg med omnejd

Känner du att denna tjänst skulle passa dig, tveka inte att söka. Urval sker löpande! Skicka in din ansökan till: jobb@espower.se

Har du frågor om tjänsten kan du gärna ringa till någon av oss.

Stefan
Alfredsson 076-329 99 29 stefan@espower.se

Erik Josefsson 070-266 42 12 erik@espower.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli 2019 (16 dagar kvar)