Regionansvarig Göteborg

Regionansvarig Göteborg

Vill du bli vår nya regionansvarig i Göteborg

Vilka är vi?

Eniva Isolerproffs är ett tillväxtbolag som vi medarbetare är stolta över. Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden? Vi är ständigt på jakt efter engagerade och drivna personer och om du känner igen dig i den beskrivningen, tveka inte! Hos oss är du alltid välkommen!

Din framtida arbetsplats

Eniva Isolerproffs är ett tillväxtbolag som vi medarbetare är stolta över. Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden?. Vi är ständigt på jakt efter engagerade och drivna personer och om du känner igen dig i den beskrivningen, tveka inte! Hos oss är du alltid välkommen!

Dina kommande möjligheter

Tjänsten innebär ansvar för försäljning av mot byggföretag och tilläggsisolering mot Bostadsrättsföreningar och Fastighetsbolag. Försäljningen av våra tjänster sker genom besök hos byggföretag som bygger eller renoverar fastigheter och använder lösull i byggprocessen. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag som förvaltar hus som behöver förbättra energikostnaderna genom att tilläggsisolera vinden. Vi erbjuder dig också Möjlighet att få sälja produkter som ligger i tiden och ger en bra energibesparing.
Du gillar kombinera försäljning och arbetsledning av våra team i Göteborg som utför entreprenaderna. Eftersom vi är i uppstarten i Göteborg så innebär det ett ansvar för att skapa en marknadsposition i regionen och skapa fortsatt tillväxt på en stark marknad.

Vem trivs här?

Trivs med att jobba självständigt, är utåtriktad och målmedveten samt drivs av att göra affärer och nå resultat. Är van vid att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och har flera års erfarenhet av försäljning, gärna någon erfarenhet från liknande segment. Stor vikt läggs vid personligheten. Är engagerad, noggrann och ansvarsfull. Har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ. Du känner dig trygg och säker i mötet med kunder och människor i förtroendepositioner.
  • Driven,
  • Lösningsorienterad
  • Resultatinriktad
Vad erbjuder vi

Vi erbjuder dessutom mycket fördelaktiga villkor och ett generöst provisions- system. Tjänstebil ingår också i tjänsten. Säljjobbet är mycket fritt och där finns stor möjlighet att påverka sin egen planering.

För att läsa mer om bolaget och våra tjänster -www.eniva.se/karriar
Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eniva.se/karriar
Sista ansökningsdag 17 feb (24 dagar kvar)