Verkstadschef till EMS – Group Göteborg

Verkstadschef till EMS – Group Göteborg

Din profil

Vi söker dig som vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med vårt befintliga team i Göteborg. För att lyckas i rollen har du en god teknisk förståelse som du skaffat dig genom relevant utbildning eller genom tidigare arbetserfarenhet. Som person är du förtroendeingivande och har erfarenhet av att arbeta som ledare och kan på ett strukturerat sätt arbeta med "många bollar" i luften. Vidare har du drivet att kunna arbeta självständigt samtidigt som du motiveras av teamarbete. Du har ett sätt att kommunicera som innebär att du når ut med ditt budskap på ett inspirerande sätt till såväl interna som externa kontaktytor.

Som person känner du ansvar för din arbetsuppgift och du söker dig till en arbetsplats där man har kul tillsammans oavsett vart i organisationen man arbetar. Här respekterar vi, och stöttar varandra i vårt arbete så att vi tillsammans kan fortsätta att nå framgång.

Om företaget

EMS Group säljer, servar och reparerar hjullastare, band och hjulgrävare och är generalagent för Daemo, Takeuchi och Hyundai. Vi är företaget som sätter dig som kund främst och vårt mål är att ge våra kunder högsta kvalité på produkter och service.

EMS Group har kontor i Stockholm, Göteborg och Sundsvall samt återförsäljare i Orsa, Mariestad och Ringarum. Vi har lång erfarenhet från branschen och företaget präglas av en gedigen kunskap och kompetens av handel och service med entreprenadmaskiner.

Vi fortsätter att satsa och just nu förstärker vi med en Verkstadschef till vår anläggning i Göteborg.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Jens Ström 08-409 144 46. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Jens Strom
Telefon 08-409 144 46
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du kombinerar dina ledaregenskaper med din teknikska bakgrund?

Som verkstadschef kommer du att ansvara för det dagliga drifteten av vår verkstad med personalplanering, prissättning samt kvalitetssäkring och uppföljning av utförda arbeten. Ditt team består av fyra mekaniker där du själv är delaktig i produktionen och rapporterar sedan direkt till platschef. Förutom det dagliga arbetet kommer du strategiskt att arbeta med att på ett kostnadseffektivt sätt nyttja de resurser som finns samlade för vår produktion. Detta innebär att ständigt sträva efter utvecklig, förbättring och uppföljning av processer i produktion och logistik för vår verkstad.