Rekond, tvätt/montör

Rekond, tvätt/montör

Om dig
Du är enormt noggrann av dig och är stolt över att göra ett bra jobb. Du har viljan och kan därmed lära dig det mesta. Ett stort motorcykelintresse är såklart en förutsättning och självklart så har du A och B körkort. Du har god datorvana, kan och är inte rädd för att kommunicera i både tal och skrift, på helt flytande svenska. Du har inga problem att hantera större motorcyklar. För dig är ett gott utfört arbete en självklarhet och du ser stolhet i det du gör och vill känna stolthet över din arbetsplats.

Om tjänsten
Ansvar för att vår demoflotta lever upp till vår högt satta standard när det gäller renhet, enklare service, tankade och klara för provköning. Det samma gäller tvätt/rekond av inbyten när så krävs. Enklare monteringar av nya motorcyklar och andra enklare diverse uppgifter när så krävs.

Arbetstiderna är vardagar 9 till 18 och vissa lördagar. Kompensation för helgarbete, upplägg osv läggs upp så att det ska passa den individuella anställdes förutsättningar bäst. Säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Rätt person går vidare och internutbildas mot tekniker och så småningom kommer du att skickas på externa utbildningar för att bli tekniker. Denna tjänst är inte helt ovanligt vägen in för att på sikt bli tekniker, mycket beroende på personens bakgrund, vilja och förmåga.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ELiT MC är en ung och mycket aktiv aktör på den svenska mc marknaden. Vi har sedan starten 2016 gått till att bland annat registrera flest nya BMW motorcyklar i Sverige både 2017 och 2018. Här råder stor framtidstro och vi ser till att vår personal ska få alla verktyg för att lyckas. Även om vi har de starkaste premiummärkena på både mc och atv så ser vi vår personal som vår absolut största tillgång och däri ligger vår nyckel till framgång. Vi tror på att man ska kunna komma överens och bli kompis med alla på firman. Här tar vi alla hand om varandra och tryggheten i gruppen är det absolut viktigaste på Elit MC. Med tryggheten kommer möjlighet till kreativa lösningar och glädjen i att få åka till jobbet varje morgon.