Säljare fritidsfordon. MC, ATV och vattenskoter

Säljare fritidsfordon. MC, ATV och vattenskoter

Om Dig
Du gillar människokontakt, du drivs av att uppnå resultat och mål. Du har god datorvana, kan och är inte rädd för att kommunicera i både tal och skrift. Din bakgrund är inte det viktigaste utan det är dig som person. Du gillar högt tempo och förstår vikten av hög servicekänsla. Du är flexibel och kan hugga i lite extra när det är högsäsong. Du har god ordning och reda runt dig och vill alltid jobba effektivt. Ett stort motorcykelintresse är såklart en förutsättning och självklart så har du både A och B körkort.

Om Tjänsten
Du säljer samliga fordonsfabrikat som vi erbjuder och även begagnat. Med ett märkesansvar så får du spetskompetens och kan på så vis stötta dina kollegor. Lönen är provisionsbaserad med en fast grundlön. Du ingår i ett team med god verkstadssupport men arbetar självständigt och med stor frihet under ansvar. Med det höga kundflödet som vi har så blir tempot högt och möjlighet till en mycket bra lön finns.

Våra leverantörer ställer stora krav och rätt person kommer få gå alla utbildningar som erbjuds och krävs för att lyckas. -Tillsammans lyckas vi!
Mer info
Telefon 0703892805
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elitmc.se
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ELiT MC är en ung och mycket aktiv aktör på den svenska mc marknaden. Vi har sedan starten 2016 gått till att bland annat registrera flest nya BMW motorcyklar i Sverige både 2017 och 2018. Här råder stor framtidstro och vi ser till att vår personal ska få alla verktyg för att lyckas. Även om vi har de starkaste premiummärkena på både mc, atv och numera vattenskotermarknaden så ser vi vår personal som vår absolut största tillgång och däri ligger vår nyckel till framgång.