Vi växer och vill bli fler! Vi söker nu enProjektledare
till våra verksamheter i Göteborg, Örebro, Motala / distans

Trivs du med varierande arbetsuppgifter och tycker om problemlösningar? Då är du kanske just den vi söker.

I rollen som projektledare kommer du ha en vardag med stor variation. Du trivs lika bra bakom skrivbordet som i arbetskläder ute hos kund. Projekten som du kommer äga, varierar i storlek och omfattning. Du kommer att vara drivande och ansvara för hela projektgenomförandet som innefattar bland annat:

 • Projektekonomi
 • Resursplanering
 • Kund- och leverantörskontakter
 • Produktionsledning
 • Driftsättning
 • Dokumentation
 • Överlämnande av anläggning

Rollen som projektledare är placerad i Göteborg men det går lika bra att ha något av våra kontor i Motala eller Örebro som arbetsställe. Vi ser även möjlighet till att arbeta på distans. Som projektledare rapporterar du till projektchef Jörgen Carlsson.

"ELVA är ett väletablerat företag med gedigen erfarenhet. Vi har ett stort förtroende på marknaden och får ständigt nya utmanande uppdrag från både nya och befintliga kunder.

Storleken på våra projekt varierar från enstaka konsulttimmar till om- och nybyggnationer av stora vatten- och avloppsreningsverk. Det är väldigt stimulerande och utvecklande att vara delaktig hela vägen från projektering till färdig anläggning och ELVA är en av få arbetsgivare i VA-branschen som erbjuder den möjligheten in-house.

Vi befinner oss nu i en starkt expansiv fas och som medarbetare har man stora möjligheter att få vara med och utveckla verksamheten. Detta kräver stort engagemang och driv men ger också en utmaning och personlig utveckling."

- Jörgen Carlsson, projektchef

Är du den vi söker?
För att trivas i rollen som projektledare bör du ha förmåga att jobba med flera saker parallellt och gilla att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du har erfarenhet från projektledning, med fördel inom VA, bygg- eller VVS-branschen, och du känner till branschens entreprenadformer. I din roll har du stöd av våra duktiga och erfarna processpecialister. Vidare ser vi att du:

 • Är affärsorienterad med energi och passion för att hjälpa våra kunder
 • Har en stark personlig drivkraft med hög energinivå och vilja att leverera resultat
 • Har lätt för att skapa kontakt både internt och externt
 • Tycker om att kommunicera och bygga långsiktiga relationer
 • Är noggrann, strukturerad och ordningsam
 • Är lyhörd, har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut
 • Har god datavana och arbetar obehindrat i Office-paketet (Word, Excel, Outlook)
 • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

ELVA har en bred och utmanande orderportfölj som vi hoppas att du vill vara med och driva. Om du delar vårt engagemang och tycker att vi verkar spännande, då ser vi fram emot just Din ansökan och hoppas att Du är med på vår resa mot att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom vår bransch.

Vi driver både vår verksamhet och våra projekt utifrån våra ledord prestigelöshet, ifrågasättande och engagemang.

ELVA erbjuder
Vi har god laganda, arbetar tillsammans mot gemensamma mål och har framför allt roligt på jobbet! Välkommen i gänget!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom ansökningsknappen samt bifoga CV och personligt brev. Urval sker löpande.

Ansvarig för denna rekrytering är projektchef Jörgen Carlsson, jorgen.carlsson@elvaab.se men frågor besvaras även av rekryteringsansvarig HR-ansvarig Ulrika Stevrell, hr-support@uniwater.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar på mejl.

Välkommen med din ansökan!

Om ELVA
ELVA är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 700 MSEK och hade 230 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO och ABAT.

Mer info

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.