Erfaren Geotekniker till Göteborg

Erfaren Geotekniker till Göteborg

Tjänsten
Som geotekniker hos oss på ELU i Göteborg kommer du att bli en del av en avdelning som idag består av 5 personer med målet att växa. Tillsammans med kunniga kollegor kommer du bland annat att ansvara för

  • geotekniska utredningar och beräkningar
  • dimensionering av en stor variation av geokonstruktioner
  • ritningar och arbetsbeskrivningar från förslags- till bygghandlingsskedet
Du kommer att ha mycket kontakt och nära samarbete med beställare och andra projektörer och konstruktörer. Du kommer också ha ett nära samarbete med kollegorna i Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och en stark vilja att utvecklas i din roll som geotekniker. Du är engagerad och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Samarbete och att dela med sig är viktigt för oss på ELU. I ditt arbete är du affärsmässig och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.

Du som söker har en högskoleutbildning med civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad med inriktning mot geoteknik eller motsvarande dokumenterad erfarenhet av geoteknik och geokonstruktion. Vi söker dig som har jobbat ett antal år i liknande verksamheter och känner dig trygg med din kunskap. Då du i rollen kommer arbeta med detaljprojektering ser vi att du har erfarenhet av det sedan tidigare.

Då kommunikation inom projekten är på svenska bör du kunna behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och stimulerande arbete på ett företag som är marknadsledande inom sitt område. Du blir del av en organisation med tydliga värderingar och en lärande miljö. På ELU värnar vi om våra medarbetare. Tjänsten är placerad i moderna lokaler i centrala
Göteborg.

Känner du att den här tjänsten skulle vara något för dig tveka inte att söka!

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev samt en kopia på dina högskolebetyg. Urval och intervjuer sker löpande.

ELU är en av landets ledande teknikkonsulter med spetskompetens inom verksamhetsområdena bygg, anläggning och geoteknik. I snart
50 år har vi genom engagemang, tillförlitlighet och kreativitet bidragit till Sveriges samhällsutveckling. Vi bygger framtiden, var med på vår resa! ELU – Ditt val i vår bransch.

Kontaktperson:

Simon Håkansson
Vice Avdelningschef Geo GBG
simon.hakansson@elu.se

Frida Lindal
HR Partner
frida.lindal@elu.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ELU har kompetens inom hela geoteknikområdet där mixen av teoretiska beräkningar, modeller och mångårig erfarenhet är avgörande faktorer bakom avdelningarnas framgångar. Vi har bland annat spetskompetens inom komplicerade sponter, stödmurar, pålgrundläggningar och jordförstärkningar.

På ELU finns landets främsta konstruktörer inom bygg-, anläggnings- och geoteknikområdet. Är du redo att ta nästa steg i din utveckling då är ELU den bästa platsen att göra det på!