Sommarjobb på Eltels kundbokning, Eriksberg, Hisingen

Sommarjobb på Eltels kundbokning, Eriksberg, Hisingen

SÖKER DU SOMMARJOBB? SE HIT

Just nu söker vi en kundtjänstmedarbetare till Eltels kundcenter i Göteborg, på Hisingen (Eriksberg) för sommarjobb mellan v.25 och 33.

Om Eltel

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen. De erbjuder ett brett tjänsteutbud; från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser och de har samarbeten med flertalet välkända nätoperatörer.

Om tjänsten

I tjänsten som kundbokare arbetare du koordinerande gentemot Eltels kunder. Du kontrollerar och följer upp leveranser och installationer, både internt och externt. Det kan t.ex handla om att boka installationer gentemot privatpersoner och följa upp förseningar. Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen.

Några typiska arbetsuppgifter
 • Ringa Eltels kunder för att boka installationer
 • Ärendehantering i system
 • Uppföljning och kontroll
 • Intern kommunikation
Du kommer alltså att vara en nyckelspelare för att kundupplevelsen är så bra som möjligt. I din roll som har du kontakt med kund, tekniker, produktionsledare samt arbetar tätt med en teamchef.

Arbetstider och anställning

Du arbetar (heltid) vardagar från k 7:30 - 16.00 och en dag i veckan arbetar du kl 9:30-18.00 på kontoret på Säterigatan 20, i Eriksberg.

Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av Barona för sommarjobbet.

Om dig

För att vara framgångsrik i rollen som kundbokare så har du lätt för att samarbeta och är trygg i din kommunikation med andra människor per telefon. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder.
 • Slutförd gymnasial utbildning
 • Talar och skriver flytande svenska samt goda kunskaper i engelska
Dina personliga egenskaper
 • Är lösningsorienterad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete
 • Tar initiativ och uppvisar god social förmåga
 • Är flexibel, gillar att ge service av hög kvalitet samt fullgör arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt
 • Är bra på att planera och prioritera under hög arbetsbelastning och tidspress
 • Har en vilja och ett intresse för att leda andra i deras arbete
Vad erbjuder vi dig?

Det här är ett drömjobb för dig som vill få praktisk erfarenhet inom kundbemötande, administration och koordinering på ett stort välkänt företag inom nätverksbranschen samt vill skapa nya värdefulla kontakter och bredda ditt kontaktnät. Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Sara Stecksén på sara.stecksen@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Kundtjänst; Administration; Koordinering; Kundtjänstmedarbetare; Customer Service;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (12 dagar kvar)