Kundbokare heltid/deltid till Eltel på Hisingen (Eriksberg)

Kundbokare heltid/deltid till Eltel på Hisingen (Eriksberg)

Just nu söker vi kundbokare på både heltid och deltid till Eltels kundcenter i Göteborg, på Hisingen (Eriksberg)

Om Eltel

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen. De erbjuder ett brett tjänsteutbud; från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser och de har samarbeten med flertalet välkända nätoperatörer.

Om tjänsten

I tjänsten som kundbokare arbetare du koordinerande gentemot Eltels kunder. Du kontrollerar och följer upp leveranser och installationer, både internt och externt. Det kan t.ex handla om att boka installationer gentemot privatpersoner. Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen.

Några typiska arbetsuppgifter
 • Ringa Eltels kunder för att boka installationer
 • Ärendehantering i datorsystem
 • Uppföljning och kontroll
 • Intern kommunikation
Du kommer alltså att vara en nyckelspelare för att kundupplevelsen är så bra som möjligt. I din roll har du kontakt med kund, tekniker, produktionsledare samt arbetar tätt med en teamchef.

Arbetstider och anställning

Är du heltidsanställd arbetar du vardagar från k 7:30 - 16.00 och en dag i veckan arbetar du kl 9:30-18.00 på kontoret på Säterigatan 20, i Eriksberg.
Är du anställd på deltid så arbetar du utifrån överenskommen tid.

Detta är ett konsultuppdrag med 6 månaders provanställning som sedan övergår i en tillsvidareanställning hos oss på Barona. Önskad start är så snart som möjligt.

Om dig

För att vara framgångsrik i rollen som kundtjänstmedarbetare så har du lätt för att samarbeta och är trygg i din kommunikation med andra människor per telefon. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder.
 • Slutförd gymnasial utbildning
 • Talar och skriver flytande svenska samt goda kunskaper i engelska
För deltids-tjänsten ser vi helst att du redan har en annan huvudsaklig sysselsättning under tiden.

Dina personliga egenskaper
 • Är lösningsorienterad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete
 • Tar initiativ och uppvisar god social förmåga
 • Är flexibel, gillar att ge service av hög kvalitet samt fullgör arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt
 • Är bra på att planera och prioritera under hög arbetsbelastning och tidspress
 • Har en vilja och ett intresse för att leda andra i deras arbete
Vad erbjuder vi dig?

Det här är ett drömjobb för dig som vill få praktisk erfarenhet inom kundbemötande, administration och koordinering på ett stort välkänt företag inom nätverksbranschen samt vill skapa nya värdefulla kontakter och bredda ditt kontaktnät. Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Pernilla Rodriguez på pernilla.rodriguez@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Kundservice; Kundtjänst; Kundmottagning; Kundmottagare; Kund; Telefon; Studentjobb; student;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 sept 2020 (177 dagar kvar)