Koordinator till Eltel i Göteborg

Koordinator till Eltel i Göteborg

Just nu söker vi lösningsorienterade och engagerade koordinatorer till Eltel i Göteborg.

Om Eltel

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen. De erbjuder ett brett tjänsteutbud; från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser och de har samarbeten med flertalet välkända nätoperatörer.

Om tjänsten

Tjänsten som koordinator innefattar i stora drag att arbeta kundnära genom att informera kunder om planerad fiberleverans, vara behjälplig vid kundsupport samt ha kontakt med tekniker som utför installationerna.

Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt.. Möjligheterna till anställning hos kund efter denna period är mycket goda.

Arbetsuppgifter som Produktionsplanerare:
 • Ansvarar för att planera, koordinera och följa upp teknikers arbete
 • Svara på frågor från kunder och uppdatera dessa kring beräknad leverans
 • Kontroll av hur arbetet hos kund fortlöper och hålla kunden uppdaterad
 • Hanterar arbetsorders, från mottagande till registrering och bevakning av orders
 • Färdigställande av dokumentation relaterade till genomförande av arbetsorders
 • Intäkts- och kostnadsuppföljning av utfört arbete
Vi söker dig som har:

För att vara framgångsrik i rollen som koordinator så har du lätt för att samarbeta och är trygg i din kommunikation med andra människor per telefon. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning inom Telekom/Bygg/Anläggning men det är inget krav.
 • Slutförd gymnasial utbildning
 • Talar och skriver flytande svenska samt goda kunskaper i engelska
Dina personliga egenskaper:
 • Är lösningsorienterad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete
 • Tar initiativ och uppvisar god social förmåga
 • Är flexibel, gillar att ge service av hög kvalitet samt fullgör arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt
 • Är bra på att planera och prioritera under hög arbetsbelastning och tidspress
 • Har en vilja och ett intresse för att leda andra i deras arbete
Vad erbjuder vi dig?

Det här är ett drömjobb för dig som vill få praktisk erfarenhet inom planering och koordinering på ett stort välkänt företag inom nätverksbranschen samt vill skapa nya värdefulla kontakter och bredda ditt kontaktnät. Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Nicolas Westrup på nicolas.westrup@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; produktionsplanering, infranet, telekom, nätverk; Koordinator; Arbetsledare; Produktionsplanerare; Eltel; Fiber; Göteborg;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juli 2019 (13 dagar kvar)