Key Account Manager - Försäljning av simuleringslösningar

Key Account Manager - Försäljning av simuleringslösningar

EDRMedeso är Nordens ledande leverantör av Digitala Lab. Kravet på produktsimulering och virtuellproduktutveckling ökar kontinuerligt och ställer nya krav på simulering, materialhantering, IIoT och digitala tvillinglösningar - Allt detta ryms i leveransen av det digitala labbet från EDRMedeso! Med en stark närvaro i Norden och Storbritannien tillhandahåller EDRMedeso mjukvarulösningar och konsulttjänster för att implementera verktyg och utveckla metoder för innovation och tillverkning. EDRMedeso strävar efter att vara ledande inom sitt område, genom att vara lyhörda, intresserade och erbjuda anpassade kundlösningar.

Om tjänsten

Vi söker en säljare för våra största kunder. Som Key Account Manager hos oss erbjuds du en intressant, utmanande och utvecklande tjänst, där dina insatser gör skillnad. Tillsammans med ett trevligt och ambitiöst account-team ansvarar du för att identifiera och bearbeta beslutsfattare på alla nivåer. Du kommer att arbeta med ledande teknikföretag i Sverige och med expertkollegor som präglas av öppenhet, nyfikenhet och kompetens.
Vi söker dig som kan förstå kunden och anpassa våra lösningar för att hjälpa kunden maximalt. Vi är ett regionalt säljteam för Sverige och Finland. Den här tjänsten innebär bearbetning och utveckling av ett fåtal stora kunder i Sverige.

Arbetsuppgifter i korthet:
 • Sälja in tjänster och innovativa simuleringslösningar från ANSYS.
 • Skapa positiva kundrelationer; före, under och efter genomförda kundprojekt.
 • Delaktig i komplexa affärsprocesser och genom en fokuserad, välplanerad och skicklig ansats, initiera dialog med beslutsfattare på flera nivåer hos nyckelkunder.
 • Skapa nya affärsmöjligheter baserade på nya digitala- och skalbara produkter och tjänster, bland annat IIoT, samt driva försäljningen gentemot eftermarknad med mål om tillväxt och goda marginaler.
 • Konsultativt ställa frågor och vägleda kund på ett coachande och rådgivande sätt.
 • Med god och inspirerande kommunikation och ”storytelling”, förmedla hur kostnader för produktutveckling kan minskas, hur risker kan elimineras, samt tillverkning och produktkvalitén effektiviseras och förbättras med hjälp av EDRMedesos simuleringslösningar.
 • Ansvarig för namngivna nyckelkonton och driva din säljprocess genom att positionera EDRMedeso som en pålitlig partner och affärsrådgivare.
Vi ERBJUDER
 • Modernt ledarskap, sunda värderingar och en arbetskultur som präglas av öppenhet och inkludering.
 • Innovativ arbetsplats, med stolta och engagerade kollegor med starkt resultatfokus.
 • Möjlighet att representera ett internationellt företag, med mycket nöjda kunder.
 • Ansvar för nyckelkunder och en utvecklande roll i en framtidsbransch.
 • Möjlighet att sälja ett av världens mest innovativa simuleringssystem till marknadsledande kunder nationellt.
 • Goda förmåner, sjukvårdsförsäkring, friskvård.
 • Vi finns baserade i Västerås, Göteborg och Växjö, men anställer rätt person oavsett placeringsort.
För att lyckas i rollen behöver du vara en skicklig affärskvinna / affärsman, ha erfarenhet och förstå företags produktutveckling. Vidare ser vi att du har erfarenhet från och visat framgång i värdebaserad försäljning, gärna från mjukvaruförsäljning och med ambition att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du har en magisterexamen i relevant område exempelvis ekonomi, affärsadministration eller ingenjör. Vi tror även att du under ett antal år arbetat som Key Account Manager och då med ett fåtal namngivna kunder. Som person och kollega är du social och värderar högt att ha roligt på jobbet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 45-48. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och vid eventuella frågor når du enklast Kajsa via e-post: kajsa.sanden@salesonly.se. alt via mobil: +46 735 21 65 31. Varmt välkommen!

Sökord: Ansys, Rocky, KAM, "Key Account Manager", IT, simulering, beräkning, fysik, försäljning, ITSW, IIoT, systemlösningar, "digitala lösningar", kundansvarig, säljtjänst, ROI, EDRMedeso, SalesOnly,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 24 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.