Innesäljare till EcoOnline

Innesäljare till EcoOnline

Är du en driven och resultatinriktad person? Har du tidigare erfarenhet från försäljning och vill jobba i ett företag med stark tillväxt på marknaden? Då kan detta vara ett passande jobb för dig.

Om EcoOnline:

EcoOnline är ett It -företag som specialiserar sig på att utveckla mjukvarusystem med fokus på säkerhet av kemikaliehantering. Att få arbetsplatserna säkare med hjälp utav ett säkert system som får företagen att få kontroll och följa lagarna på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. EcoOnline starades upp år 2000 och har idag 200 anställda med cirka 5500 kunder runt om i Norden.

På kontoret i Göteborg kommer du att sitta i fina lokaler i Gårda, där du kommer till ingå i ett team med drivna och kompetenta kollegor i en positiv arbetsmiljö med fokus på glädje och engagemang.

Dina arbetsuppgifter:

Som säljare handlar det om B2B försäljning där du kommer att sälja företagets programvara till kunderna, vilket kan vara både stora till små företag runt om i hela Sverige. I din roll handlar det om ansvar där du kommer få vara ansvarig för hela din säljprocess med fokus på ny kundsbearbetning. Du kommer dagligen ha kontakt med olika människor såsom chefer, miljö och kvalitetschefer till VD. I denna roll innebär det även att du har ett stort affärsfokus och är van att jobba mot uppsatta enskilda mål men även budgetmål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Ny kundsbearbetning via telefon och webben, där du kommer att erbjuda företagets tjänster och göra en tydlig behovsanalys av kunden, för att på så sätt kunna erbjuda det kunden vill ha
  • Bjuda in till spännande och inspirerande seminarier för att skapa medvetenhet för kunderna om företagets tjänster och dess funktion.
Denna tjänst är beräknat med start i Augusti och i början av din tjänst kommer du få en gedigen introduktion på tre veckor där fokus ligger på att lära sig produkterna och systemen som du kommer att arbeta i. Företaget är väldigt måna om att du som nyanställd skall få en bra och tydlig bild av företaget och verksamhetens värderingar.

Din profil:

För att passa in hos denna kund och även i din roll som säljare är det viktigt att du har ett genuint affärstänk och är en driven person med sikte att skapa goda resultat. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna erfarenhet från B2B försäljning och är van med att jobba med tydligt uppsatta mål.

Har du även tidigare jobbat i CRM-system är meriterande.Som säljare är det viktigt att du kan behärska svenska obehindrat. Eftersom det kan ske resor i din tjänst, är det ett krav att ha B-körkort.

Vi ser även att det är viktigt att du som person inte är rädd att lyfta på luren och kan förmedla produkten på ett pedagoiskt, strukturerat och förtroendegivande sätt och att du även är en bra lyssnare, ser vi som viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll.

Känns detta något som kan passa dig, då skall du skicka in ansökan direkt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se