Är du grym på SEM, SEO eller SEA? -Se hit!

Är du grym på SEM, SEO eller SEA? -Se hit!

Just nu har vi på E-commerce recruit många häftiga förfrågningar från företag i Göteborgsregionen som söker specialister inom SEM, SEO och/-eller SEA. Våra kunder är allt ifrån etablerade och marknadsledande bolag till nya heta och upcoming bolag. Våra uppdrag varierar där vi rekryterar direkt till våra kunder alternativt blir du anställd som konsult för något av våra uppdragsgivare.

Vi söker dig som är grym på att analysera och skicklig på SEM, SEO och/-eller SEA? Oavsett om du är senior inom yrket eller om du är en talangfull framtida stjärna vill vi komma i kontakt med dig.

Vi jobbar aktivt med vårt nätverk och om du kan tipsa oss på E-commerce recruit om en person som vi sedan anställer tar du del av vår Affiliate fee. Tipsa oss via länk; https://www.ecommercerecruit.se/villkor-vid-kandidattips/
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (55 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. Läs mer om E-commerce recruit.