Content & Social Media Specialist till Artilleriet

Content & Social Media Specialist till Artilleriet

Är du en driven, passionerad och kompetent kreatör som söker en roll med frihet och ansvar på ett bolag där din insats är en nyckel för framgång? Har du ett starkt kreativt sinne och vill omge dig med drivna och passionerade kollegor i en inspirerande miljö och bransch? Artilleriet söker nu en Content & Social Media Specialist som skapar innehåll och historier som engagerar och driver bolagets varumärke framåt. Välkommen med din ansökan!

Om rollen
Artilleriet har skapat en tydlig varumärkesidentitet sedan start där de rör sig sömlöst mellan en inspirerande och sofistikerad estetik. Artilleriet söker en kreatör som kan hjälpa dem upprätthålla och utveckla deras visuella känsla i deras digitala kanaler och skapa historier som berör. I rollen som Content & Social Media Specialist blir du ett viktigt tillskott för marknad och e-handels teamet samt för bolagets fortsatta expansion. Du rapporterar till E-Commerce Manager och kommer bland annat arbeta med följande uppgifter;
  • Ansvar över planering, uppföljning och utveckling av marknadsföringsaktiviteter utifrån marknadsplan
  • Strategiskt och kreativt ansvar, utveckling och dagligt arbete med sociala medier
  • Planera och samordna content-produktion utifrån marknadsplan
  • Skapa kreativt innehåll i framkant som bygger varumärke och driver försäljning
  • Framtagning av strategi och löpande arbete med influencers
  • Kontakt med press och utveckling av pr-aktiviteter, utlån samt löpande förse press med material
Din bakgrund
För att lyckas i rollen har du jobbat några år med liknande uppdrag och har därför med dig både praktisk erfarenhet och gedigen kompetens, gärna från e-handel med fokus på digital marknadsföring och i synnerhet inom content och SoMe. Som person har du en stark kreativ ådra och uttalad känsla för bild och form. Du är fylld av idéer kring utveckling av marknadsföring, varumärkesbyggande, content och sociala medier. Vi ser gärna att din kreativa sida har en analytisk och strategisk mindset och uppskattar att mäta resultat. Du arbetar mot uppsatta mål genom analys med hjälp av relevanta KPI:er. För att passa i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för inredning och det är meriterande om du arbetat inom branschen. Du kommer in i en snabbrörlig och resultatfokuserad organisation där det är viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och många projekt igång parallellt. Övriga önskvärda erfarenheter/kunskaper;
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Utmärkt skriftliga och verbala kommunikationsförmågor i både svenska och engelska
  • Mycket god kunskap om sociala nätverksplattformar
  • Arbeta självständigt i Photoshop och ev. andra kreativa program
Artilleriet erbjuder
Du ansluter till ett snabbfotat, modernt och entreprenörsdrivet bolag i kreativa lokaler i centrala Göteborg där du ges stora möjligheter att vara med och påverka ditt eget arbete och verksamhetens fortsatta utveckling.

Placering & start
Tjänsten är placerad i centrala Göteborg och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kristian Fazakas via kristian@ecommercerecruit.se alternativt 076-8999669.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete, under semestermånaderna kan återkoppling dröja något längre än ordinarie.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.