CRM Coordinator till AIM'N

CRM Coordinator till AIM'N

Till välkända och framgångsrika aim'n söker vi nu en driven CRM Coordinator till kontoret i Göteborg. Du kliver in i ett spännande bolag med möjlighet att växa in i en nyinrättad roll. Vi söker dig med stor passion för e-handel och god koordinerande förmåga.

Om aim'n
aim'n är ett snabbväxande företag inom sportswear för kvinnor med en enorm global räckvidd. Företaget grundades i Halmstad 2014 och är nu baserat i både Sverige och på Nya Zeeland. aim'n strävar efter att inspirera och motivera kvinnor världen över till en aktiv livsstil och att få dem att tro på sig själva och kraften i deras drömmar.

Om tjänsten
I rollen som CRM coordinator kommer du arbeta med bolagets kunddatabas med mål att underhålla och aktivera nya och återkommande kunder. Du arbetar med att analysera utfall och implementera förbättringar för customer lifetime value där du utgår från flertalet olika KPI:er. Du kommer in i en nyinrättad roll vilket ger stora möjligheter att utvecklas inom bolaget, du får vara med och sätta egna strukturer och processer för rollen som under tid kan anpassas beroende på nya insikter och mål. Du kommer i rollen även arbeta med;
  • Digital marknadsföring via e-mail, push-notiser, SMS och andra DTC-kanaler
  • Utveckla och driva projekt kring marketing automation för bl.a. abandon cart och win-back kampanjer
  • Analysera och utveckla kampanjflöden och informationskoordinering
  • Delaktig i kampanj- och CRM-plan
  • Utveckla långsiktiga kundrelationer för ökat affärsvärde
  • Vara med i uppbyggnaden av ett lojalitetprogram
  • Stötta övriga delar av vår ECOM-avdelning
Din bakgrund
För att vara lyckosam i rollen tror vi att du har minst 1 års erfarenhet av liknande uppgifter och med fördel från e-handelsbranschen, meriterande med en examen där du riktat dig mot e-handel, analys eller digital marknadsföring. Du är driven och nyfiken som person och vill gärna utvecklas vidare i din e-handelskompetens. Att du är resultatorienterad, trygg i dig själv och samtidigt analytisk, strukturerad och proaktiv ser vi som en självklarhet.

aim'n erbjuder
På aim'n erbjuds en snabbfotad och dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling. Du ansluter till ett familjärt bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork och högt i tak. Medarbetarna är aimn's viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänsten är placerad på kontoret i Göteborg och tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

#aimn #ehandel #crm #kampanj # #sportswear #ecommercerecruit #ecommerce
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll CRM, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.