Account Manager med intresse av Online-Sales till Duni Group i Göteborg

Account Manager med intresse av Online-Sales till Duni Group i Göteborg

OM TJÄNSTEN
Vi söker en affärsdriven Account Manager med ett stort intresse av att utveckla affären. Försäljningen sker framför allt via återförsäljare och grossister inom HoReCa (hotell & restaurang), dagligvaruhandel och fackhandel. Du har budget och resultatansvar för dina kunder och du ansvarar för att optimera Duni Groups samtliga kategorier för att nå uppsatta försäljnings- och tillväxtmål. En viktig del av rollen blir även att bygga upp och utveckla samarbetet med våra kunders online-plattformar. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra grossister och deras sälj och marknadsorganisationer genom att erbjuda service, support och produktutbildning. Du utgår från hemmakontor med fördel bor du i Göteborg och ansvarar för region väst. Du rapporterar till Sales Manager Sweden.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
  • Driva försäljning i ditt distrikt genom att utveckla och bearbeta befintliga och nya kunder.
  • Du planerar, analyserar, genomför och följer upp säljaktviteter
  • Du genomför kundbesök, deltar på mässor samt arbetar kontinuerligt med våra grossisters säljkår
  • Hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen för dina kunder
  • Driva avtalsförhandlingar vad avser sortiment, kategorier, priser och villkor samt se till att de är i linje med vår övergripande produkt- och affärsstrategi
  • Ansvar för att utveckla online-affären för våra kunder och återförsäljare
  • Ta fram och implementera digitala strategier och kampanjer tillsammans med våra kunder

OM DIG

Du har en eftergymnasial utbildning, gärna högskola och har minimum 2 års erfarenhet av för tjänsten relevant roll. Vi tror att du har arbetat som Account Manager och med erfarenhet av online-seles där du kan påvisa mycket goda resultat. Du trivs av försäljning och har ett starkt intresse av digital affärsutveckling och marknadsföring. Du är skicklig på att etablera, utveckla och behålla relationer med kunder och andra intressenter. Du är en utpräglad tävlingsmänniska som älskar att vinna. Du har en positiv inställning, hög energinivå med ett entreprenöriellt sätt som gör att du lätt hittar nya vägar för att utveckla affären. Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av CRM system och behärskar engelska och svenska i tal och skrift.


PERSONLIGT

Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort engagemang i allt du gör. Du inser vikten av teamarbete, delar gärna med dig av erfarenheter och driver dina ansvarsområden framåt. Du är trygg i dig själv och kan omsätta strategiska beslut till konkreta resultat. Vi söker dig som älskar de möjligheter den digitala utvecklingen har skapat och brinner för online försäljning.

Vi erbjuder
Duni Group är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Duni Group erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Det är medarbetarna och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs.


ANSÖKAN

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Duni Group is a market leader in attractive, sustainable and convenient products for table setting and take-away. The Group markets and sells two brands, Duni and BioPak, which are represented in more than 40 markets. Duni has some 2,300 employees in 24 countries, headquarters in Malmö and production units in Sweden, Germany, Poland, New Zealand and Thailand. Sales for 2020 amounted to SEK 4,501 m. Duni is listed on NASDAQ Stockholm. Visit www.duni.com for further information.